• Güncelleme: 10:08:44 - 6 Ekim 2020
  • Yayınlama: 10:08:44 - 6 Ekim 2020

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık ile birlikte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çardak ve Bozkurt ilçelerimize gitti.

İlçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ali Fuat Atik ve Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Çardak Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt’tan ve Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz’dan İlçenin genel durumu, yatırımlar ve yürütülen çalışmalar ve Covid-19 ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı. Çardak İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Denizli Valisi Ali Fuat Atik, güvenlik güçlerinden İlçede halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

WhatsApp Image 2020 10 05 at
VALİ ATİK, ÇARDAK VE BOZKURT İLÇELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU... 5

Vali Atik, restorasyon çalışmaları tamamlanan Anadolu Selçuklu döneminden günümüze ulaşabilen 1230 yılında inşa edilen en eski Türk – İslam yapılarından biri olan, 790 yıllık Tarihi Çardak Han’ında incelemelerde bulundu.

Vali Ali Fuat Atik ve Milletvekili Ahmet Yıldız, Çardak ziyaretinin ardından Bozkurt İlçesine geçerek Kaymakam Vekili Ökkeş Furkan Karakurt’tan İlçenin genel durumu, yatırımlar ve Covid-19 ile ilgili yürütülen etkin çalışmalar hakkında brifing aldılar.

Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından Bozkurt Belediyesi’ne geçen Vali Ali Fuat Atik, Başkan Birsen Çelik’ten Belediyenin ilçede yürüttüğü çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

WhatsApp Image 2020 10 05 at
VALİ ATİK, ÇARDAK VE BOZKURT İLÇELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU... 6

Bozkurt İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden ValiSayın Ali Fuat Atik, güvenlik güçlerinden sorumluk alanlarında halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında Bozkurt İlçesi İnceler Mahallesi’nde bulunan Karakısık Kanyonu’nda incelemelerde bulunuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...