• Güncelleme: 18:37:57 - 24 Haziran 2020
  • Yayınlama: 18:37:57 - 24 Haziran 2020

Göreve başlar başlamaz hareketliliği ve samimiyeti ile dikkatleri çeken Vali Ali Fuat Atik, bir taraftan makam ziyaretlerini kabul ederken, diğer taraftan da hızla Denizli’yi daha yakından tanımak için ilçe ziyaretlerine başladı.

Vali Ali Fuat Atik, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilk olarak Baklan ve Çivril ilçelerine gitti.

Önce, Baklan Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Burak Dertlioğlu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Vali Atik, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Baklan Belediyesi’ni de ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik; Başkan Yusuf Gülsever’den belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

Baklan İlçe’sinde son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Atik; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan ilçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ff8f2aed 295f 41a5 ab05 95d9d6f9c8d0 600 400
VALİ ATİK, HIZLI BAŞLADI… 4

Vali Ali Fuat Atik; Baklan İlçe ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti. Vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerini dinleyen Vali Atik,  sorunların çözülmesi için talimat verdi.

Baklan İlçe ziyaretinin ardından, Çivril İlçesi’ne geçen Vali Ali Fuat Atik, burada ilk olarak Çivril Gaziler Derneği Başkanı Hasan Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Gaziler Derneği ziyaretinin ardından, Çivril Kaymakamlığına geçen Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Armağan Önal ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamlık Makamına geçen Vali Atik, burada Kaymakam Armağan Önal’dan, ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumları hakkında brifing aldı.

Çivril Belediyesi’ni de ziyaret eden  Vali Atik,  Başkan Başkan Niyazi Vural’dan Belediye’nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ve yatırımların son durumları hakkında bilgi aldı.

2350ed54 5e51 45de aba1 b2bcbe6648e2 600 400
VALİ ATİK, HIZLI BAŞLADI… 5

Çivril İlçesi’nde de İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik; İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı’ndan İlçede, halkın güvenliği ve huzuruna yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Vali Ali Fuat Atik, Çivril İlçesi’nin gözde turizm yerlerinden biri olan Çivril Işıklı Gölü’nü gezerek, bölgeyle ilgili bilgi aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...