• Güncelleme: 11:46:22 - 17 Mart 2024
  • Yayınlama: 10:42:09 - 17 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi Programı sayesinde Denizli’yi hem üreten kent hem de güzel kent yapacağız dedi.

Çarşı, Pazar dolaşarak seçim çalışmalarını sürdüren Mehmet Çobanoğlu Vatan Partisi olarak, Denizli ve yörelerimizin tarih, kültür, sanat ve mutfak zenginliklerini üretmeleri ve topluma sunmaları için gerekli olanakları sağlayacaklarını belirterek Kent müzeleri, sergievleri, tiyatro ve kütüphaneleri geliştirilecek ve zenginleştirileceklerini ifade etti.

KENTİMİZE SANATÇI ELİ DEĞECEK!

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Başkan Adayı Çobanoğlu, halk tarafından da beğeni toplayan projelerini şu şekilde dile getirdi:

Vatan Partisi Büyükşehir Adayı Çobanoğlu: Üreterek, Büyüyen Denizli İçin…
Vatan Partisi Büyükşehir Adayı Çobanoğlu: Üreterek, Büyüyen Denizli İçin…

 “Geleceği kurmak için, büyük tarih mirasımızı tanıma ve değerlendirme bilincini geliştirmek, yerel yönetimlerin esas görevlerindendir. Vatan Partisi yönetimindeki belediyeler, geçmişin emeğini keşfetmek için tarih, kazıbilim ve halkbilimi merakını özendirecek, müze ve sergievi çalışmalarına gençliğin ve toplumun katılımını sağlayacaktır.

Bugün gözlerimizi yoran çirkinlikleri yok edip kentimizi güzelleştireceğiz. Tabela, görüntü ve ışık kirliliğine son vereceğiz. Vatan Partisi belediyelerinde kentimize sanatçı eli değecektir. Meydanlarımızı, yollarımızı, parklarımızı heykellerle, kamu binalarının duvarlarını, halkımızdan izin alarak özel konutların duvarların resimlerle, duvar kabartmalarıyla süsleyeceğiz ve her yeri müzikle güzelleştireceğiz. Kentimize güzel olmayan tek bir taş bile konmayacaktır. Kent mimarisinin uyumlu olması için özen göstereceğiz. Üreten ve güzel kent için sizden görev ve yetki talep ediyoruz. Oylar Vatan Partisi’ne.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir