• Güncelleme: 15:57:35 - 12 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 15:46:41 - 12 Mayıs 2023

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Beyağaç ve Kale’de vatandaşlarla buluştu, sorunları dinlediler, çözüm önerilerini anlattılar. Çarşı, Pazar dolaşarak üretim devrimi programını anlatan adaylar bu programın sadece ekonomik sorunları çözmeyeceğini aynı zamanda siyasi sorunları da çözeceğini belirttiler.

Vatan Partisi Denizli 1. Sıra Milletvekili adayı Işıl Çetin, kasetlerle yönetilen siyaseti mahkûm ediyoruz diyerek Sayın Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesini değerlendirdi. Bunun yeni bir olay olmadığını belirten Çetin Türkiye 2010 yılından beri kasetlerle yönlendiriliyor, sistem darbeler dışında kaset gibi yöntemlerle siyasete yön vermeye çalışıyor dedi.

Türk Halkı Seçeneksiz Değildir; Kaset Savaşlarına Son…
Milletvekili Adayı Işıl Çetin: Türk Halkı Seçeneksiz Değildir; Kaset Savaşlarına Son…

BİZ DEVRİMİCİYİZ, BOYUN EĞMEYİZ!

Çetin şunları söyledi: “ABD’nin başında bulunduğu sistemin darbeler dışında siyaseti yönlendirmek için bu tür kirli araçları var. Bir de bu kirli araçlara boyun eğenler var. Bir kasetle devrilebiliyorlar. Türkiye’yi bu kasetlere boyun eğenler mi yönetecek? Vatan Partisi kasetlerle yönetilemez. Partimizi hiçbir güç kasetlerle yönetemez. ABD kasetleri çıkartıyor ve 3 gün kala Cumhurbaşkanlığı seçimlerine müdahale ediyor.”

Çetin, Tayyip Erdoğan’ın niçin 2010 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’ne yapılan kaset operasyonunun üzerine gidemeyip o operasyonu yapanları yargıya teslim edemediğini sorarak kaset operasyonlarının kişilerin değil sistemin sıkıntısı olduğunu, bu sürecin içinden çıkmanın yolunun, bu tertipleri düzenleyen Türkiye düşmanlarına isyan etmekten geçtiğini  belirtti.

Milletvekili adayı Işıl Çetin, 15 Temmuzda boyun eğseydik kazanamazdık diyerek Memleket Partisi üyelerine de çağrı yaptı. Çetin şu ifadeleri kullandı. “Boğulmayın gelin Vatan Partisi’ne katılın. Memleket Partisi’nin bütün değerli üye ve yöneticilerini Vatan Partisi’ne çağırıyorum. Vatan Partisi’ne gelirlerse boğulmazlar, teslim olmazlar, eğilmezler.”

Çetin, kasetle gelenlerin açıklamalarının hiç samimi olmadığını kendi sonlarının da kasetle olabileceğini belirterek sözlerini şöyle bitirdi. “Sözlerimiz tüm yurttaşlarımızadır. ABD planları ile iktidarlar belirlenmesin diyorsanız, temiz ve gerçekten demokratik siyaset olsun, kasetler değil özgür oylarımız sonucu belirlesin diyorsanız, karnımız doysun, pazarlarlar şenlensin diyorsanız, PKK, FETÖ ve Hizbullah gibi terör örgütleri mecliste olmasın diyorsanız, Güçlü Devlet Üreten Millet ve zorlukları aşmak için Vatan Partisi meclise diyoruz.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir