• Güncelleme: 12:51:29 - 15 Ağustos 2022
  • Yayınlama: 12:51:27 - 15 Ağustos 2022

Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde bulunan 30’dan fazla ürüne indirim gelmesinin ardından Denizliler sabah saatlerinde marketlerde yoğunluk oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde indirim bugün başladı. Yaklaşık 30’u aşkın üründe indirim yapılması ardından yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de vatandaşlar marketlere akın etti.

Sabah saatlerinde marketlerin önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, kapıların açılmasıyla ihtiyaçlarını almaya başladı.

AW690295 02
Vatandaş Tarım Kredi Marketlerine Hücum Etti... 3

Genellikle yağ, makarna, ve şeker gibi temel ürünleri alan vatandaşın yoğun talep göstermesi nedeniyle, bir çok raftaki ürünleri kısa sürede yarı yarıya azaldı.

Markette alışveriş yapan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı indirim müjdesini ardından yoğunluk oluştuğunu ancak ihtiyaçları olan ürünleri daha uygun fiyata alabilme imkanına kavuştuklarını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

2

    • Eyüp Yavuz

      İndirim yalanına şifre Haberin de katılması düşündürücü. Ülke ekonomisine katkısı olmuş mu? Son kullanım süresi gelmiş ürünleri tükettiler. Kaç yurttaşa indirim ulaştı. Bu gösteri çabası değil mi?

      Yanıtla
      • admin

        eyüp bey merhaba… Bu haber ajanstan geldiği için bizim yorumumuzu içermiyor… klasik bir ajans haberi yani… biz yapılan açıklamaların ne karşısında, ne de yanında oluruz… bizim işimiz, tarafların nitelendirdiği şekliyle haberi sunmak… köşe yazacak olursak, o zaman kendi yorumumuzu katma ve eleştiri yapma hakkımız oluşabilir…. saygılarımızla… şifre haber

        Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir