• Güncelleme: 12:39:06 - 12 Haziran 2020
  • Yayınlama: 12:39:06 - 12 Haziran 2020

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, alışılmışın tersine 5 Temmmuz tarihinde yapılacak olan il kongresinde, adayının Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, olduğunu basın toplantısıyla alenen ilan etti.

Konuşmasının başında kendi kafasındaki milletvekili profilini çizen ve bu yola “Takdir Allah’ın” diyerek başladığını anlatan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, 5 Temmuz tarihinde yapılacak İl Kongresi için başkan adayı Mustafa Çobanoğlu’nun yanında olduğunu açıkladı.

İlçe kongrelerini tamamladıktan sonra koronavirüs tedbirleri gereği il kongresini yapamayan ve daha sonra kongrenin 5 Temmuz’da yapılacağı duyurulan İYİ Parti’de başkanlık yarışı kızışıyor.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın toplantısı ile destekleyeceğini ve seçilmesi durumunda başarılı işlere imza atacağına inandığı isim olarak, İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu’nu açıklayıp, mevcut yönetimle ilgili de serzenişte bulundu.

SÜS BİBERİ GİBİ DURMAKLA…

 Mevcut yönetimin çalışma şeklinden ve veriminden memnun olmadığını dile getiren Vekil Yasin Öztürk, “Bir vekil olarak yapılacak seçime tarafsız kalabilir ya da hiç ön plana çıkmadan yanında olduğum adaya destek verebilirdim. Ancak mevcut il yönetiminin partinin geleceği için başarılı işler yapabileceğine inanmıyorum. Süs biberi gibi durmakla, il başkanlığı yapılmaz. Bu ne nedenle sonuç ne olursa olsun bu seçimde Mustafa Çobanoğlu’nun yanında olacağım” dedi.

Yİ
VEKİL AÇIK OYNADI! 3


İYİ Parti’de kongre tarihinin belirlenmesinden sonra mevcut başkan Hasan Akgün ile Raziye Akışık, adaylıklarını açıklayan ilk iki isim olmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...