• Güncelleme: 16:10:27 - 16 Kasım 2020
  • Yayınlama: 16:10:27 - 16 Kasım 2020

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Pamukkale Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Gürlesin ve  Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Covid-19 testleri pozitif çıktı. Sancar ve Oğuz’un tedavileri evlerinden sürüyor, Gürlesin’in hastanede olduğu bildirildi.

Denizli’nin tanıdığı üç isim…

Edinilen bilgiye göre Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, rahatsızlandı. Korona virüs belirtileri göstermeye başlayan Oğuz, şüphe üzerine gittiği hastanede testin pozitif çıktığını öğrendi. Oğuz’un ailesi ile birlikte tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini paylaşan Mahmut Oğuz, “Tedavi başladı, evde istirahat ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de Koronaya yakalandığı haberi geldi. Gürlesin’in Çarşamba günü yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve beş gündür hastanede tedavi gördüğü bildirildi. Gürlesin’in eşi ve 2 çocuğunun testi de pozitif çıktı.

Denizli Milletvekili Sancar ise kötü haberi bu sabah twitter hesabından duyurdu. Sancar şöyle dedi: “Vücut kırgınlığı şikayetiyle yaptırmış olduğum Covid-19 testimin pozitif çıktığını öğrendim. Şu an sağlık durumum iyi olup tedavime başlandı. Doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...