• Güncelleme: 12:52:52 - 3 Mart 2021
  • Yayınlama: 12:52:52 - 3 Mart 2021

Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar’ın istifası sonrası, sosyal medya hesabından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yönetiminde yer alan bir ismin de kardeşi olan danışmanıyla, Sancar’ın eşcinsel ilişki içerisine girdiğini iddia eden Avaztürk Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır, yeni bir twit atarak ‘özür’ diledi.

ZİHNİ ÇAKIR/GAZETECİ

NE DEMİŞTİ?

Avaztürk Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır’ın, olayın gündeme düşmesiyle birlikte attığı bir twitte “CHP yönetimindeki bir ismin kardeşi de olan danışman” diyerek, eşcinsel bir ilişki kurulduğu, bunun da şantaj çetesi tarafından kullanıldığın iddiasını ortaya atmıştı.

VEKİL SANCAR SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ…

KOMPLO
İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN, GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Bu iddialar üzerine, Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk’e yaptığı açıklamada sert tepki gösteren Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, aşağılık bir iftira sürecinin başlatıldığını, TBMM’deki resmi danışmanının, sırf kardeşi Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun yönetim kadrosunda bulunması nedeniyle iftira atıldığını ileri sürmüş ve yargı önünde hesaplaşacağını belirtmişti.

ÇAKIR, ÖZÜR DİLEDİ…

Tüm bu gelişmeler sonrası, Avaztürk Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır, sosyal medya adresinden yeni bir açıklama yayınlayarak özür diledi ve şöyle dedi:

1danisman yalani

“CHP’den istifası istenen vekille ilgili 1 Mart’ta yaşanan bilgi kirliliğinin kurbanı olup, “CHP yönetimindeki bir ismin kardeşi de olan danışman” ifadesini kullanmıştım. Aldığım net bilgi, muhatabın konuyla alakası olmadığı yönünde. Hakkı teslim etmek adına düzeltir, özür dilerim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...