• Güncelleme: 10:41:59 - 27 Ocak 2022
  • Yayınlama: 10:41:58 - 27 Ocak 2022

Doğa Koruma ve Milli Parklar Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürlüğü (DKMP) ekipleri, dört yaban keçisi vuran 6 kişiye para cezası kesti. DKMP ekipleri şahısları çekilen video ve fotoğraflardan tespit etti.

Denizli’nin Beyağaç ilçesi ile Muğla’nın Közceğiz ilçesi arasında yer alan Sandıras Dağlarında yaban keçisi vurulduğu ihbarı üzerine DKMP ekipleri harekete geçti.

AW528817 03
Vurdular, Poz Verdiler ve Cezayı Yediler... 3

Ekiplere gönderilen video ve fotoğraflarda yaban keçisini vuran şahıslar tespit eden ekipleri Ula Jandarma Komutanlığı ile irtibat kurularak şahıslara ulaştı. 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği M.K, A.K, C.K, İ.K, G.K, H.D adlı kişilere ekipler 4 adet yaban keçisi avlamaktan idari para cezası ve cezai işlem uyguladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yorumlar

    • Ali Aktürk

      Yaban keçilerini vuranlar isim ve fotoğrafları ile kesilen cezaları da belirtilip ifşa edilmeliydi bence! Yasak olan bir hayvanı bile bile katlediyorlar,sadece para cezası ile kalmamalı bu tip olaylar! Yasalara herkes yasa yürürlükten kalkana kadar saygı duymalıdır,duyulmuyorsa suç önce idarede sonra vatandaştadır!Burada da idare bu olayda eksik yorum ve uygulama yapmıştır.

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir