• Güncelleme: 14:45:16 - 26 Nisan 2024
  • Yayınlama: 11:45:25 - 21 Nisan 2024

İzmir Marble Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na ziyaret ettiği sırada, gazetecilerin sorularını cevaplayan ekonomi eski bakanlarından ve AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Nihat Zeybekci‘nin “”Eyvallah, İsrail’in Müslümanlara yaptığı bebek katliamını nefretle kınıyoruz. Ama 6 satıp 1 aldığımız bir ülke” şeklindeki açıklaması ortalığı karıştırdı.

Bu açıklamaya en fazla tepki gösteren kesim ise AK Parti destekçisi medya ve yazarlarından oldu. Bunlardan biri olan Yenişafak Gazetesi Köşe Yazarı İsmail Kılıçarslan, sosyal medya adresinden Zeybekci’yi topa tuttu ve “Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım. Eyvallah diyor yahu soykırım için. Yuh artık. Yazıklar olsun” diyerek tepki gösterdi.

Yeni Şafak Yazarından, Zeybekci'ye: Daha Gerzekçe Bir Açıklama Duymadım... | Şifre Haber - Denizli Haberleri I https://www.sifrehaber.com/yeni-safak-yazarindan-zeybekciye-daha-gerzekce-bir-aciklama-duymadim/
Yeni Şafak Yazarı Kılıçarslan: Daha Gerzekçe Bir Açıklama Duymadım…

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci‘nin Türkiye’nin İsrail ile yapmayı sürdürdüğü ticareti “Eyvallah, İsrail’in müslümanlara yaptığı bebek katliamını nefretle kınıyoruz. Ama diğer taraftan da ticaretin hiç kimseye zarar vermeyen bölümleriyle ilgili de, İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke. 6 satıp 1 aldığımız bir ülke” şeklindeki sözlerine tepkisini devam ettiren Yeni Şafak Yazarı Kılıçarslan, Zeybekci’nin daha sonra tepkiler üzerine yaptığı açıklamayı da paylaşarak “Hah. Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş. Gerçekten yazıklar olsun. Kendi adıma mahşerde de dünyada da davacısı olacağım bu sözlerin” diye tepki gösterdi.

124841354 zekbekci ismail

İŞTE ZEYBEKCİ’NİN O KONUŞMASI VE TEPKİLER SONRASI AÇIKLAMASI:

ZEYBEKCI SON ACIKLAMA
Yeni Şafak Yazarından, Zeybekci'ye: Daha Gerzekçe Bir... 5

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yorumlar

    • ahmet kılıçarslan

      Yavaştan başlayacak böyle beyanlar, haa sakın ülkenin iyiliği için falan sanmayın, tükenişi görünce kaçış başlayacak. Nihat Zeybekçi akıllı adamdır. yakında Yeniden refah partisinde en büyük erdoğan düşmanı görürsek şaşırırmıyız. tabi ki hayır!

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir