• Güncelleme: 17:42:27 - 23 Mart 2021
  • Yayınlama: 17:42:27 - 23 Mart 2021

www.kulis20.com’un haberine göre, Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi Çiğdem Caddesi’nde 2 gündür gece saat 02 30 sıralarında başlayan ve sabaha karşı devam eden asfaltın altındaki yüksek sesli patlama sesleri vatandaşları tedirgin ediyor.

Deprem olasılığı ile korkan vatandaşlar 2 gecedir uykusuz geçen gecelerinde polis, belediye, AFAD ekiplerinden yardım bekliyor. Vatandaşlar seslerin asfalt üzerinden hissedilmesi ve evlerinde de yankılanan patlama seslerine önlem alınmasını bekliyor. Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi Çiğdem Caddesi’nde yaklaşık  bir kilometre uzunluğundaki cadde boyunca duyulan patlama sesleri, mahalle sakinlerine korkulu geceler yaşatıyor.

21 Martı 22 Mart’a başlayan gece başlayan ve asfaltın altından gelen patlama sesleri sonrası hemen 112’yi arayıp yardım istemesi üzerine, bölgeye gelen AFAD, DESKİ, AYDEM ve ENERYA yetkilileri de bir anlam veremedi.

ÜNİVERSİTELERDEN DESTEK ALINACAK…

Bölgeye gelen uzmanlar, yeraltından gelen patlama seslerine bir açıklama yapamazken, üniversitelerden de konuyla ilgili destek alınacağı ve konunun hızla araştırılıp sonuca bağlanacağı belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...