• Güncelleme: 14:27:12 - 6 Haziran 2022
  • Yayınlama: 14:16:09 - 6 Haziran 2022

Kuruluşu sonrası il ve ilçe örgütlenmelerini hızla tamamlamak isteyen Ümit Özdağ yönetimindeki Zafer Partisi’nin, Denizli Pamukkale İlçe Kongresi yapıldı; ilçe başkanlığına Av. Hüseyin Halastar seçildi.

Seçim sonrası, yeni oluşan yönetim kuruluyla birlikte bir açıklama yapan Zafer Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Hüseyin Halastar “Yaşasın bilim, birlik, barış sloganıyla yola çıktık, milletimiz için kolları sıvadık” diyerek şöyle konuştu:

“Türkiye’nin içinde bulunduğu tehlikeleri korkusuzca dile getiren ve yeri geldiğinde muhalefet partilerine adeta ders verircesine ülke gündemini belirleyen Zafer Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını çok hızlı bir şekilde tamamlayarak ülke genelinde adeta bir milli mücadele ruhu yaşatmaktadır. Denizli şehri de Anadolu’nun bağrından kopan bu milli hareketin heyecanını yaşamaktadır.

WhatsApp Image 2022 06 06 at 09.23.46
Zafer Partisi Pamukkale İlçe Kongresi Yapıldı… 3

Bizler de Pamukkale ilçe teşkilatı olarak bu bilinç ve arzuyla kongremizi yapmış bulunmaktayız. Vatana, millete, Denizli’mize hayırlı uğurlu olsun.”

Öte yandan, Zafer Partisi’nin,  Av. Hasan Hüseyin Halastar başkanlığındaki Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

Ufuk Acar, Mahmut Saygın Elgün, Yakup Erbil, Serkan Heybeli, Emre Tülek, İsmail Yıldırım, İnci Asuman Yıldırım, Murat Halastar, Mustafa Çelik, Neşe Çetin, Ömer Halastar, Özgür Mert, Şafak islikaye ve Atakan Dobrucalı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir