• Güncelleme: 18:53:33 - 27 Aralık 2021
  • Yayınlama: 14:06:20 - 5 Mayıs 2020

Ekonomi Eski Bakanlarından,  bir dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı da yapan Nihat Zeybekci, 2 Mayıs tarihinde, sosyal medya adreslerinden #başaramayacaksınız hashtagıyla 5 dakikalık video içerikli ilginç bir paylaşımda bulundu.  

ZEYBEKCİ1
ZEYBEKCİ: ŞAHSİYETSİZ KORKAKLAR... 5

Bazı çevrelerin sistematik olarak, 15 Temmuz Gecesi  meclise giriş görüntülerini, ‘kaçıyormuş’ gibi lanse etmeye çalıştığını söyleyen Ekonomi Eski Bakanı Zeybekci “ Bu videoyu o alçaklara, şahsiyetsiz korkaklara cevaben yayınlamak durumunda kaldım” dedi.

VATAN HAİNLERİNE CEVABIMDIR…

ŞİFRE HABER Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk tarafından, yayınlana video ile ilgili görüşlerine başvurulan Zeybekci, son günlerde, kendince bilinen bazı odaklar ve kendini saklamayı başarmış FETÖ kırıntısı vatan hainleri tarafından hedefe oturtulmaya çalışıldığını belirterek şöyle konuştu:

2 2
ZEYBEKCİ: ŞAHSİYETSİZ KORKAKLAR... 6

“ Şimdiye kadar, iftira atmakla kokuşmuş malum ağızlardan çıkan aşağılık iddiaları duymazdan geldim. Ama son zamanlarda iyice azıttılar ve arsızca, kalleşçe bir şekilde farklı mecralarda, 15 Temmuz gecesi, kurşun yağmuru altında TBMM’ye koşarak giriş görüntülerimi, kaçış yaftası ile lekeleme gayreti içerisine girdiler. Bunlar darbe sevici ve FETÖ maşası, ne idiği belirsiz şahsiyetsiz korkaklardır. Ben de ilk ve son kez bu konuda, o gece nelerin yaşandığını video görüntüleriyle, kendi yalanlarına kendileri inanan bu vatan hainlerine, hak ettikleri şekliyle cevap vermek istedim.”

PAYLAŞIM
ZEYBEKCİ: ŞAHSİYETSİZ KORKAKLAR... 7

BAŞARAMAYACAKSINIZ!

5  dakikalık ve Haber Türk’de yayınlan ‘O Gece’ isimli belgesel programın bir bölümünden oluşan videonun başına ise Zeybekci, şu metni koydu:

“Bazı darbe sevici, FETÖ maşası, ne idiği belirsiz şahsiyetsiz korkaklar, benim 15 Temmuz gecesi kurşun yağmuru altında TBMM’ye koşarak giriş görüntülerimi, kaçış yaftası ile lekeleme gayreti içerisindeler. Şimdiye kadar cevaplamaya tenezzül etmedik; ama kendi yalanlarına kendileri de inanmaya başladılar. Biz davamız ve sevdamız uğruna canımızı pazara koyduğumuzda, çığırtkanlık yapmayız. Kutsallarımız uğruna feda olmamak, bizim kitabımızda soysuzluktur. Milletimize ve kutsallarımıza her ihanetinizde, karşınızda son nefesimize kadar bizi bulacaksınız. Orada sizi bekliyor olacağız. #başaramayacaksınız NİHAT ZEYBEKCİ”

İŞTE O VİDEO…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...