• Güncelleme: 12:51:46 - 13 Mart 2024
  • Yayınlama: 12:43:05 - 13 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

İYİ Parti’nin Acıpayam Belediye Başkan adayı Mahir Altuğ, beraberindeki meclis üyesi adaylarıyla birlikte Avşar Mahallesinde gerçekleştirdiği etkinlikle vatandaşlarla buluştu.

Mahalle sakinlerine yönelik projelerini anlatan Altuğ, kendisine gösterilen ilgi karşısında duyduğu mutluluğu ifade etti.

Acıpayam Başkan Adayı Mahir Altuğ, Avşar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu…
Acıpayam Başkan Adayı Mahir Altuğ, Avşar Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu…

Altuğ, Avşar Mahallesi ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Avşarlı dostlarımızla bir araya gelerek projelerimizi paylaşma fırsatı bulduk. Hemşehrilerimizden gelen önerileri dikkate alarak, birlikte daha güzel bir Acıpayam inşa etmek adına istişarede bulunduk. Avşar Mahallemize sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaşlarla samimi bir atmosferde buluşan Mahir Altuğ, “Bu seçimde birlikte omuz omuza, sadece kendimiz için değil, Acıpayam, Avşar ve tüm mahallelerimiz için çalışacağız. Mahalle sakinlerimizin katılımı ve destekleriyle birlikte daha güzel günler inşa etmeye kararlıyız” şeklinde konuştu.

Acıpayam Başkan Adayı Mahir Altuğ, Avşar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu…
Acıpayam Başkan Adayı Mahir Altuğ, Avşar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu… 5

Mahir Altuğ ve beraberindeki İYİ Parti meclis üyesi adayları, Avşar Mahallesi sakinlerinden gelen talep ve önerilere kulak vererek, yerel yönetimde daha katılımcı ve şeffaf bir anlayışı temsil etme sözü verdiler. Aday, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve diğer mahallelerle de buluşarak halkın nabzını tutmaya devam edeceklerini belirtti.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir