• Güncelleme: 11:33:25 - 22 Mart 2024
  • Yayınlama: 00:13:38 - 22 Mart 2024

Acıpayam’da seçim atmosferi giderek ısınıyor. Ancak, rekabetin yükseldiği bu süreçte ilginç bir olay yaşandı.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahir Altuğ, rakip parti taraftarlarının kendisine ait seçim afişlerinin üzerine, AKP adayının afişlerinin yapıştırılmasına tepki göstererek dikkat çeken bir eylem gerçekleştirdi. Altuğ, rakip parti adayının afişlerinden kendi seçim aracını giydirerek ilçede dolaştı ve ilginç bir açıklama yaptı.

Acıpayam'da İYİ Parti Adayı Mahir Altuğ’dan Dikkat Çeken Protesto Eylemi…
.

Seçim sürecinde yaşanan bu olaylarla ilgili olarak İyi Parti Acıpayam Başkan Adayı Mahir Altuğ, Acıpayam İYİ Parti İlçe Başkanı Ertan Başkan ve meclis üyesi adayları, rakip adayın afişleriyle giydirdikleri seçim aracının önünde bir basın açıklaması yaptılar.

Basın açıklamasını okuyan Acıpayam İYİ Parti İlçe Başkanı Ertan Başkan, seçim sürecinde her adayın kendisini ilçede yaşayan vatandaşlara afiş, branda, broşür, seçim müziği vb. unsurları kullanarak tanıtımını yapmaya çalıştığını belirtti. Ancak, İYİ Parti olarak kendilerinin bu tanıtım organizasyonlarını kısıtlı bütçe imkanları ile imece usulü olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Acıpayam'da İYİ Parti Adayı Mahir Altuğ’dan Dikkat Çeken Protesto Eylemi…
Acıpayam’da İYİ Parti Adayı Mahir Altuğ’dan Dikkat Çeken Protesto Eylemi…

Seçim sürecinin başlangıcında billboard resimlerinin şikayet edilerek kaldırılmasıyla başlayan sürecin, seçim merkezi önündeki flamaların kaldırılması ile devam ettiğini dile getiren ilçe başkanı Ertan Başkan, gelinen noktada ise değişik yerlerde asılı afiş, branda, tanıtıcı reklam unsurlarına zarar verilerek adaylarının demokratik seçme ve seçilme hakkının engellenmeye çalışıldığını öne sürdü.

Başkan, “Bu bir seçim ve hepimizin amacı ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamlarını kolaylaştırmak, gençlerimize iş sahibi yapmak, yaşlılarımıza kaliteli bir yaşam sunmak, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak olduğu kanaatindeyiz. En azından biz İYİ’ler böyle düşünüyoruz!” şeklinde konuştu.

İyi Parti İlçe Başkanı Ertan Başkan seçim sonrası yine bu caddelerde, bu sokaklarda birbirlerinin yüzüne bakılacağını ve vatandaşların tercihinin sandıktan çıkacağını, bu tür saldırılarla vatandaşın oy kullanma tercihine etki edeceğini sananların büyük bir yanılgı içinde olduklarını vurguladı.

Son olarak Acıpayam İYİ Parti Başkan Adayı Mahir Altuğ ise “Afiş, branda, broşür, seçim müziği tek başına seçim kazanıyorsa alın biz de size bir süreliğine destek olalım. Bakalım, yalnızca bunlar seçim kazanmaya yeterli mi? Bizler; kin, kibir, nefret ile değil, tebessüm, sevgi, hoşgörü ile hak ve hukuk gözeterek hizmet edeceğiz. Her şeye rağmen kazanacağız!” diyerek açıklama sonlandırıldı.

İçindekiler – Denizli Haberleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir