• Güncelleme: 17:00:00 - 30 Ağustos 2021
  • Yayınlama: 17:00:00 - 30 Ağustos 2021

Denizli Ak parti Milletvekili Cahit Özkan’ın, katıldığı bir televizyon programında İyi Parti’nin FETÖ tarafından kurdurulan bir parti olduğunu ileri sürmesi, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ü çileden çıkardı. Öztürk, sosyal medya adresinden verdiği cevapta “ FETÖ parti kursaydı, ilk vekili bu bukalemun olurdu” dedi.

CAHİT ÖZKAN CANLI YAYINDA İDDİA ETTİ…

Denizli Milletvekili ve aynı zamanda da AK Parti Grup Başkanvekili olan Cahit Özkan, dün Beyaz Tv’de katıldığı televizyon programında “İYİ Parti FETÖ’nün kurduğu bir partidir” açıklamasını yaptı.

Beyaz Tv’de ‘Akılda Kalan’ programına konuk olan Özkan, “İYİ Parti malum olduğu üzere kasetlerle, kongrelerle MHP’yi dizayn etmeyi başaramayan FETÖ’nün kurduğu bir partidir” dedi.

Özkan, “İYİ Parti’nin kendi kurucuları arasında yer alan Ümit Özdağ da İYİ Parti’nin FETÖ ilişkisini ifade etti. Genel Başkanları da belge ve bilgilerle FETÖ ile ilişkisi açığa çıkan İstanbul İl Başkanına sahip çıktı” ifadelerini kullandı.

Özkan’ın, İyi Parti ile ilgili söylediklerini aşağıdaki program linkinden 32.15 nci dakikadan itibaren izleyebilirsiniz…

TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ…

Cahit Özkan’ın TV programındaki bu konuşması medyaya düştükten sonra, özellikle başta İyi Partili yöneticiler olmak üzere, farklı kesimlerden sert tepki gösterildi.

Sert tepki gösterenlerin içerisinde, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de vardı.

Sosyal medya adresinden, Cahit Özkan’ın geçmişte Fenerbahçe Orduevi’ndeki komutanları hedefe alan videosunu da yayınlayan Öztürk “FETÖ parti kursaydı, ilk vekili her kalıba girebilen bu çok yüzlü bukalemun olurdu” dedi.

İyi Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün Paylaşımı ise şöyle:

cahit

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir