• Güncelleme: 14:18:16 - 20 Nisan 2023
  • Yayınlama: 14:16:15 - 20 Nisan 2023

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, tüm Denizli halkının bayramını en içten dilekleriyle kutlayan Başer, bayramın barış, sevgi, hoşgörü ve birlik beraberlik duygularını pekiştiren ve güzelliklerin paylaşıldığı özel bir gün olduğunu söyledi.

Başer mesajında, Ramazan ayının birbirimizi daha iyi anlama, karşılıklı saygı ve sevgiyle yaklaşma fırsatı sunduğuna dikkat çekti. Başer, “Sadece bayramlarda değil, günlük yaşamımızda da birbirimize sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde davranmalıyız.

Ak Parti Milletvekili Adayı Ekrem Başer’den Ramazan Bayramı Mesajı…
Ak Parti Milletvekili Adayı Ekrem Başer’den Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı…

Hiç kimseyi kırmamalıyız. Ramazan gibi müstesna günlerde ve içerisine girmekte olduğumuz Ramazan Bayramı’nda akraba, eş ve dostlarımızı, öksüz ve yetimlerimizi her zamankinden daha fazla hatırlamalı ve ziyaret etmeliyiz. Saygı, sevgi, merhamet, birlik ve beraberlik gibi insanı insan yapan bizim asli değerlerimizi asla unutmamalıyız” dedi.

Başer, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Ramazan Bayramı, insanların birbirine karşı daha hoşgörülü, sevgi dolu ve saygılı olmasını sağlayan bir fırsattır. Bayramın, tüm insanları birleştiren, kardeşlik duygularını güçlendiren bir zaman olduğunu düşünüyorum. Barış, sevgi, hoşgörü ve birlik beraberlik duygularını pekiştiren ve güzelliklerin paylaşıldığı özel bir gün olan Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, başta şehrimiz olmak üzere, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir