• Güncelleme: 16:02:13 - 5 Mart 2022
  • Yayınlama: 15:10:42 - 5 Mart 2022

Sanayisi ve turizmiyle Ege bölgesinin parlayan yıldızı Denizli’de, Gökşin Ailesi’nin yatırımıyla hayata geçen ANIM Boutique Hotel, kapılarını açıyor.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 12.50.42
AHMET GÖKŞİN/İŞ İNSANI

Alışılmışın dışında bir konaklama deneyimi vadeden ANIM Boutique Hotel, Otel Müdürü Emre Erdönmez’in sunumuyla dün yerel gazetecileri ağırladı. Denizlili gazetecilerin katıldığı tanıtım toplantısında yapılan dev yatırım taktirle karşılanırken, gazetecilerden de tam not almayı başardı.

Organize sanayi bölgesine 8 dakikalık sürüş mesafesinde olan ve şehir merkezine 4 dakikalık sürüş mesafesinde bir uzaklığa sahip olan ANIM Boutique Hotel, iş dünyasının yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor.

60 misafir odası, balo ve konferans salonu, restoranının yanı sıra konaklayacak misafirlerine oda servisi, çamaşırhane ve ütü hizmeti, fitness & sauna, Vip transfer hizmeti’de sunacak olan otel bu kadarıyla da yetinmiyor. Özellikle restoranıyla da iddiasını ortaya koyan ANIM Boutique Hotel İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini önünüze sunacak.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 12.50.46 1
GENEL MÜDÜR EMRE ERDÖNMEZ, GAZETECİLERE OTELİ GEZDİRDİ

Odalarıyla göz dolduran ANIM Boutique Hotel bünyesinde, 50 deluxe misafir odası, 6 junior suit, 2 corner suit, 2 adet king suit bulunmakta. Ayrıca özellikle Pamukkale’ye gelen Japon turistleri de unutulmayan otel yönetimi onların kültürüne özgü odalarda hazırlamış.

Restoranı konusunda tüm iddiasını ortaya koyan ANIM Boutique Hotel bu iddiasının arkasına iddialı bir ismi yerleştirmiş durumda. Tüm restoran organizasyonu ve menüsünü ünlü şef Murat Bozok’a emanet edilmiş durumda. İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini önünüze serecek olan restoran özellikle İtalyan pizzası konusunda Ege bölgesinin parmakla gösterileni olacak. Loca restoranın bu kadar iddialı olmasının nedeni ise İtalya’dan getirilen Stefano Ferrara fırını ve İtalya’dan getirilen un ve domates sosuyla gerçek Napoli Pizzası’nı sunuyor olması.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 12.50.44
ANIM Boutique Hotel, İş Dünyasının Vazgeçilmezi Olacak... 19

İnşaat sürecini 2 yılda tamamladıklarını ve 2 bin 300 metrekare alana kurdukları otelleriyle iddialarını ortaya koyan Ahmet Gökşin’in, bu proje için 4 milyon dolar yatırım yaptığı öğrenildi.

Basın mensuplarınıa yatırımlarıyla ilgili tanıtım yapan başarılı iş adamı Ahmet Gökşin’i, Denizli Sanayi Odası Başkanı dostu Müjdat Keçeci’de bu özel gününde yalnız bırakmadı.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 12.50.46
EMRE ERDÖNMEZ(GENEL MÜDÜR)-GÖKHAN GÖKŞİN VE AHMET GÖKŞİN-MÜJDAT KEÇECİ(DSO BAŞKANI) VE MURAT BOZOK(ÜNLÜ ŞEF)

Gökşin; “Sıklıkla konuşulan şey katma değeri yükseltmektir. Burada bir örnek yaratmayı istedik. Bizim 60 odamız var. Dileriz Denizli’de 100 odalı 200 odalı çok yıldızlı oteller oluşsun. Yıllardan beri hep şunu düşünüyor ve iddia ediyorum. Türkiye’nin kısa ve orta vadede kalkınmasını sağlayabilecek olan turizm ve tarım sektörü. Çünkü bir altyapıya sahibiz. Türkiye bunu yapabilecek güce sahiptir” dedi.

anim1
ANIM Boutique Hotel, İş Dünyasının Vazgeçilmezi Olacak... 20
anim2
ANIM Boutique Hotel, İş Dünyasının Vazgeçilmezi Olacak... 21

ANIM HOTEL FOTO GALERİ…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yorumlar

    • Mehmet Akdemir

      Ahmet Bey hayırlı olsun.Tespitleriniz çok yerinde .İlimiz ve ülkemiz için Turizm ve Tarım çok önemli.
      Takip ettiğim kadarıyla her zamanki gibi cesur çıkışlarının, yatırımcı kişiliğiniz kentimize güzel hizmetler kazandırmaya devam ediyor.Alkışlıyorum.

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir