• Güncelleme: 11:04:09 - 19 Nisan 2021
  • Yayınlama: 11:04:09 - 19 Nisan 2021
desiad okan konyalıoğlu
OKAN KONYALIOĞLU/ASKON GENEL MÜDÜRÜ

Denizli’nin, 89 yıldır sektöre hizmet veren en önemli kuruluşlarından biri olan ASKON Demir Çelik, 2021 yılını “Kaynağında Kalite Yılı” olarak kabul etmesinin ardından Kalite Kontrol yatırımlarına aralıksız devam ediyor.

Uluslararası pazarda, çok ciddi aşamalar kaydettiklerini söyleyen ASKON Demir Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu ““Tesis, makine ve teçhizat yatırımlarımızla birlikte alt yapı ve teknoloji iyileştirmelerimiz, dijital dönüşüm projemiz ve özellikle insana yaptığımız yatırımlarımız katma değerli üretim yapısına geçişimizi hızlandırdı ve uluslararası pazarda varlığımızı güçlendirdi. Her geçen gün ihracatımızı artırmamızın temelinde taviz vermediğimiz kalite anlayışımız yatıyor” dedi.

3

HER AY 7 BİN PARÇA KONTROL EDİLİYOR…

Tekniker ve mühendislerden oluşan, içerisinde kadın personelin de bulunduğu 16 kişilik güçlü Kalite Kontrol ekibi tarafından aylık ortalama 7.000 parçanın uluslararası normlarda kontrolünün de yapıldığını belirten ASKON Demir Genel Müdürü Konyalıoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Ürünlerimizi hatasız bir şekilde müşterilerimize ulaştırılmasına, müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor, üretilen parçaların geriye dönük izlenebilirliğini sürekli ve sürdürülebilir bir yapıda geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

2

Ayrıca EN ISO 9001-2015, EN 1090-1 ve 3834-2 sertifikalarına sahip firmamız, aynı zamanda da MYK sertifikalı operatörler ve tamamı ulusal ve uluslararası sertifikalı kaynakçılar tarafından imal edilen ürünler, periyodik olarak kalibrasyonu yapılan yeni nesil ölçüm cihazlarıyla detaylı olarak kontrol edilerek, müşterilerimize güvenle ulaştırılıyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...