• Güncelleme: 11:51:00 - 11 Eylül 2021
  • Yayınlama: 11:51:00 - 11 Eylül 2021

ASKON Demir, kendi bünyesinde başlattığı aşı kampanyası ile pandemiyle mücadelede toplumsal bağışıklığa destek vermek için kolları sıvadı.

AWhatsApp Image 2021 09 10 at 20.23.33SKON Demir, kurum içerisinde çalışan tüm personelini teşvik etmek amacıyla başlattığı aşı kampanyasıyla, hem kurum çalışanlarının daha sağlıklı bir ortamda faaliyetlerini sürdürmesini, hem de farkındalık yaratarak diğer sektörlerde faaliyet yürüten kurumlara örnek olmayı hedefledi.

Kampanyayı, kendi çalışanlarına bir afiş hazırlatarak duyuran ASKON Demir yetkilileri, en az 2 doz aşısını yaptıran ve aşı kartını ilgililere ulaştıran personeline 100 TL değerinde market çeki ile yine kurumun tarafından üretilen bir marka olan Artepera ürününden çekilişle 3 çalışana hediye verileceğini ilan etti.

Amaçlarının, aşı konusunda farkındalık yaratmak olduğunu belirten ASKON Demir Genel Müdürü Okan Konyalıoğlu “Toplumsal Bağışıklığa Destek Kampanyamız ile iş güvenliği ve sağlığını toplum sağlığı ile bütünleştirmek istedik” diyerek şöyle konuştu:

WhatsApp Image 2021 08 31 at 08.11.46 28129
OKAN KONYALIOĞLU/ASKON GENEL MD.

“Askon Demir olarak aşı oranlarımız ülke ortalamamız ile aynı seviyelerde. Biz çalışanlarımızda bu oranı %100’e yaklaştırmayı hedefledik. Bizim iş yapma şeklimizde tüm paydaşlarımız adına motto olarak kabul ettiğimiz “hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için” anlayışımız, pandemiyle mücadelede de aslında temel prensibimiz oldu. Pandemiyle mücadelede toplumsal korunmaya ve sürü bağışıklığına ne zaman ulaşılacağını kimse bilmiyor. Biz sadece bu sürecin kısalması gerektiğine inandığımız için aşılanma oranımızı yükseltmek, bu konuda sadece kendi özelimizde değil, toplumda da bir farkındalık yaratmak istedik. Bu sayede, sadece kendimize değil, topluma ve özellikle koronaya karşı koruyucu aşı yaptırmalarına henüz izin verilmemiş çocuklarımıza veya sağlık nedenleriyle aşı yaptıramayan vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuzu da yerine getirmiş olacağız. Diğer taraftan, aşılanma oranlarımızı artırırken, Covid-19 ve varyantlarına karşı mücadele eylem planlarımızı maske kullanımı, mesafe ve hijyenin sağlanması odağında hassasiyetle devam ettiriyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir