• Güncelleme: 11:43:11 - 28 Aralık 2021
  • Yayınlama: 15:31:55 - 27 Nisan 2021

SEVAL UYSAL/ŞİFRE HABERÖZEL

Doğan Demircioğlu- Emsan İlköğretim Okulu’nun önünden geçen vatandaşlar bugün şok geçirdi. Okulun duvarında olması gereken Atatürk fotoğraf ve posterleri ile İstiklal Marşı’mızın çöp kutusuna atılmış olduğunu gördüler.

Bugün saat 13. 30 sularında Forum Çamlık’ın bitişiğindeki Emsan İlköğretim Okulu’nun önünde bir rezalete sahne oldu. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önder Atatürk’ün resim ve posterleri çöpe atıldı. Bir vatandaş tarafından olay videoya çekilerek ŞİFRE HABER’e gönderildi. ŞİFRE HABER olarak soruyoruz bu saygısızlığı yapanlar kim ve ya kimler? Denizli Valiliği  ve Milli Eğitim Müdürlüğünü bu konuyu soruşturmaya davet ediyoruz.

İŞTE VATANDAŞIN ÇEKTİĞİ O VİDEO…

TAMAMMM
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN, LÜTFEN ÜSTTEKİ GÖRSELE TIKLAYINIZ...

SON DAKİKA!…

OKUL MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI…

Öte yandan, ŞİFRE HABER’İN skandalı gündeme taşımasıyla birlikte Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Genel Yayın Yönetmenimiz Bülent Öztürk’ü telefonla arayarak, Doğan Demircioğlu- Emsan İlköğretim Okulu Müdürü R. Ö.’ü görevden uzaklaştırıldığını belirtti ve “Bu olay gerçekten utanç vericidir. Ve bu konunun hiçbir mazereti ve gerekçesi olamaz. Hemen gereken yapılmış, okul müdürü R. Ö. görevinden uzaklaştırılmış ve gerekli soruşturma başlatılmıştır” dedi.

Öte yandan, valilik bu konuyla ilgili bir basın açıklaması da yayınladı. Açıklamada şöyle denildi:

“Çeşitli basın yayın organlarında Doğan Demircioğlu Emsan İlköğretim Okulu’nda Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosunun çöpe atılması ile ilgili çıkan haberlere istinaden;

Okul müdürü R.Ö. görevden uzaklaştırılarak konunun aydınlığa kavuşturulması için geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir