• Güncelleme: 17:30:18 - 25 Aralık 2023
  • Yayınlama: 11:03:03 - 28 Mayıs 2020

Denizli’de son 24 saat, adeta bitmek tükenmek bilmeyen olaylara sahne oldu. Yaşlı bir adam evinde diri diri yanarken, genç bir kadın ise evinde ölü bulundu. Meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü 2 kişi yaralandı. Bir kişi ise  arkadaşını  vurdu.

İşte  son 24 saatte yaşanan olayların özeti:

EVİNDE DİRİ DİRİ YANDI…

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde çıkan ev yangınında 90 yaşındaki bir adam feci şekilde can verdi. Yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yanındaki binalara sıçramadan söndürüldü.

AW027206 01 640 360
AZRAİL’İN DENİZLİ TURU! 7

Edinilen bilgilere göre, olay Acıpayam ilçesi Bademli Mahallesinde meydana geldi. Osman Akın (90) isimli yaşlı adamın yaşadığı evden dumanlar çıktığını gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler hızlı bir şekilde alevlere müdahale ederken bir yandan da içerde bulunan Akın’ı çıkarmak için uğraş verdi. Ekipler kısa süren çalışmanın ardından Akın’ın evdeki cansız bedenine ulaştı. Yangın ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Olayın ardından itfaiye ekipleri tarafından bulunan Akın’ın cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

—————

HIZ, FECİ KAZAYA NEDEN OLDU…

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak ağaca çarpan otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden şahıs ile yaralılar sıkıştıkları araç içerisinden itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı.

LÜMLÜ KAZA 640 480
AZRAİL’İN DENİZLİ TURU! 8

Kaza, gece geç saatlerde Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Necip Ali Caddesi’ndeki Kayıhan Tüp Geçidi çıkışında meydana geldi. Arif M., (31) idaresindeki 03 LB 565 plakalı otomobil sürücüsünün henüz belirlenemeyen nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil, kaldırıma çıkıp ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ramazan Çelik (32) olay yerinde hayatını kaybederken, araç içerisinde sıkışarak yaralanan sürücü Arif M., ile İbrahim Şakar’ı (27) sıkıştıkları yerden çıkarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri adeta zaman karşı yarıştı. Yaralı şahıslar ekiplerin uzun uğraşları sonucu araç içerisinde çıkarılarak ambulanslar ile Pamukkale Üniversitesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı.

—————

TAKLA ATTI, UCUZ ATLATTI.

Denizli’de otomobil sürücüsü aniden önüne çıkan bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

AW027079 01 637 480
AZRAİL’İN DENİZLİ TURU! 9

Olay, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Volkan B. yönetimindeki 20 FM 254 plakalı otomobil, tiyatro kavşağına geldiği sırada aniden önüne çıkan bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yaptı. Ardından kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri önce araç içerisindeki sürücüyü çıkardı. Şans eseri sürücü Volkan B. kazayı yara almadan atlattı.

—————

GENÇ KADININ ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ…

Denizli’de henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı evinde fenalaşan 43 yaşındaki kadın, ambulansla hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybetti. Kadının ölümünün ardından narkotik ekipleri evde detaylı inceleme yaptı.

LEN KADIN 640 480
AZRAİL’İN DENİZLİ TURU! 10

Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Pelitlibağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, ismi henüz öğrenilemeyen erkek bir şahıs, S.Y. (43) isimli arkadaşının evine geldiğinde kendisini yerde baygın buldu. Bunun üzerine şahıs 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırılan kadın yolda hayatını kaybetti. Kadının ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri ise evde detaylı bir inceleme başlattı. İncelemeyi ise Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube, Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri yaptı. İncelemelerin ardından hayatını kaybeden S.Y.’nin arkadaşı ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

—————

ARKADAŞINI VURDU…

Denizli’de iki arkadaş arasında yaşanan alacak verecek kavgasında, şahıslardan biri diğerini tabanca ile bacağından vurdu. Olayın ardından kaçan zanlıyı çarşı ve mahalle bekçileri yakaladı.

Olay, Merkezefendi ilçesi İlbade Mahallesi 116 sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, A.K., ile aralarında alacak verecek meselesi olan E.A., sokakta ticari taksi bekledikleri sırada tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.A., yanındaki tabanca ile A.K.’nin üzerine ateş açarak bacağından vurup ardından olay yerine çağırdığı bir yakınının 20 SS 299 plakalı otomobiline binerek kaçtı.

ARKRADAŞI 640 480
AZRAİL’İN DENİZLİ TURU! 11

Silah sesleri üzerine çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile A.K., Denizli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayın zanlısı E.A.’nin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. Kentin bir çok noktasında aranmaya başlanan E.A., çarşı ve mahalle bekçilerinin dikkati sayesinde Topraklık Mahallesi Kayalık Caddesi üzerinde kendisini kaçıran ve yakını olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...