• Güncelleme: 19:48:20 - 9 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 19:46:26 - 9 Mayıs 2023
Bağımsız Aday Özen, Seçim Kampanyasını Zeybek Oynayarak Renklendirdi, ‘Dayanışma’ Mesajı Verdi…

Denizli’nin tek Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, seçim kampanyasını Atatürk’ün çok sevdiği Kostak Ali Zeybeği ile renklendirdi ve “Kavga etmeyelim, birbirimizi taşlamayalım; güle oynaya sandığı gidelim” mesajı verdi.

Efe kıyafetleri ile birlikte halk oyunları ekibi eşliğinde Atatürk’ün en sevdiği Kostak Ali Zeybeğini oynayıp, Seyir Tepesi’nden Denizli Halkını selamlayan Denizli’nin tek Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı ve seçimlerde birbirimizi taşlayarak, kavga ederek, küserek değil güle oynaya hep birlikte el ele gitmeliyiz” dedi.

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN ÖZEN, ZEYBEK OYNAMAKLA KALMADI, OYNARKEN KLİP ÇEKİP VİDEO OLARAK YAYINLADI…

SIKI SIKIYA BİRBİRİMİZE SARILMALIYIZ…

Seçimlerin, gergin bir ortamda geçtiğine dikkat çeken Bağımsız Milletvekili Adayı Özen “Demokrasinin, Atatürk Cumhuriyeti’nin değerini bilelim” diyerek şöyle konuştu:

“Sonuç ne olursa olsun, tüm seçmenler sükûnetini korumalı, çıkacak sonuçlara saygı duymalıdır. Biz Türk Milleti, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe, yeryüzünde bizi dağıtabilecek bir güç düşünülemez. Kısacası mevzu vatansa gerisi teferruattır.”

DENİZLİ’MİN GÜZEL İNSANLARI, BENİ BAĞRINA BASTI…

Bağımsız Aday Özen, Seçim Kampanyasını Zeybek Oynayarak Renklendirdi, ‘Dayanışma’ Mesajı Verdi…
Bağımsız Aday Özen, Seçim Kampanyasını Zeybek Oynayarak Renklendirdi, ‘Dayanışma’ Mesajı Verdi…

Genç Millet Vekili Adayı Hakan Özen gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandığını, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden çok ümitli olduğunu da belirterek “ Denizli halkı beni bağrına bastı. Samimiyetle bana desteklerini ilettiler. Ben ümitliyim. Biliyorum ki Denizli halkı, genç nesline ve cesaretine oy verecektir. Ben de onları mecliste hakkıyla temsil edeceğime. Söz veriyorum” diye konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir