• Güncelleme: 12:49:42 - 13 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 14:17:17 - 12 Mayıs 2023
Bağımsız Milletvekili Adayı Özen: Ben Gençliği Umut Görenlerin Adayıyım…

Denizlili 32 yaşındaki Bağımsız Milletvekili Adayı, İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, tüm dudak bükenlere, bıyık altı gülenlere ve cesaretini kırmaya çalışanlara rağmen 56 bin liralık ‘bağımsız milletvekili harcını’ ödeyerek “Güzel Denizlimi parlamentoda temsil etmek için ben de varım” dedi ve yollara düştü.

NEDEN TUHAF KARŞILANDI, ANLAMADIM…

Ülkesinin, vatanının, bayrağının, Ulu Önder Atatürk’ün ve Denizli’nin değerini bilen bir aday olarak yola çıktığını söyleyen İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen “Milletvekilliğine aday olduğunu duyanların büyük bir bölümü ya bıyık altı tebessüm etti, ya dudak büktü ya da cesaretimi kırmaya çalıştılar. Kısacası, tuhaf karşıladılar” diyerek şöyle konuştu:

“Neden tuhaf karşılandığımı çok iyi anladım. Anladım, çünkü cesareti olmayanların, Atatürk’ün söylediklerini anlamayanların, iyi yönetilmeyen ülkelerde, bireysel mutluluğun ve refahın hiçbir faydasının olmayacağını bilmeyenlerin beni anlamalarını beklemem zaten anlamsız olurdu. Bu nedenle de kimin ne dediğine bakmadan, sadece bana bir oy da çıksa, o oyu da kendi kendime dahi vermiş olsam da duyarlı bir vatandaş olmanın vicdani sorumluluğunu yerine getirmiş olmanın gururuyla yaşamımı sürdüreceğim; en önemlisi de çocuklarımın yüzüne o gururla bakacağım.”

PUSULA
BAĞIMSIZ ADAY HAKAN ÖZEN, OY PUSULASININ EN SAĞINDA YER ALIYOR…

HALKIN SEÇTİKLERİNİN DEĞİL, HALKIN ÖNÜNE KONULARLARIN SEÇİLDİĞİ BİR DÜZEN…

Türkiye’de seçme ve seçilme sisteminin birçok açıdan ciddi aksaklıklar ve haksızlıklar barındırdığını da dile getiren Denizli Bağımsız Milletvekili Adayı Özen konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ben Atatürk Türkiye’sinin yetiştirdiği bir Türk genciyim. Çocukluğumdan itibaren siyasete ilgim vardı. Özellikle ülkemizdeki seçim sistemi ve aday olma yöntemindeki anormallikleri, delege oyunlarına alet olmadan ve genel merkezlerin keyfi tercihlerine takılmadan,  nitelikli ve hiçbir çıkar hesabı yapmayan insanların TBMM’ye gitmesinin çok zor olduğunu gördüm.

Yani gerçek anlamda halkın tercihlerinin değil, halkın önüne konulanların seçilip gönderildiği bir sistemin bir parçası olmaktansa samimiyetimle, projelerimle ve cesaretimle öncelikle gençlerin ve gençleri umut görenlerin karşısına çıkarak oy isteme hakkını kendimde buldum.

ATATÜRK’ÜN SESİYLE, KOSTAK ALİ ZEYBEĞİ OYNAYARAK SEÇİMLERİ RENKLENDİRDİ…

Denizli’nin tek Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, seçim kampanyasını Atatürk’ün çok sevdiği Kostak Ali Zeybeği ile renklendirdi ve “Kavga etmeyelim, birbirimizi taşlamayalım; güle oynaya sandığı gidelim” mesajı verdi.

Bağımsız Milletvekili Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen’in, sosyal medyada tıklama rekorları kıran klipli propaganda haberini okumak isterseniz, aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz…

Bağımsız Aday Özen, Seçim Kampanyasını Zeybek Oynayarak Renklendirdi, ‘Dayanışma’ Mesajı Verdi…
Bağımsız Aday Özen, Seçim Kampanyasını Zeybek Oynayarak Renklendirdi, ‘Dayanışma’ Mesajı Verdi…

DENİZLİ HALKINA SESLENİYORUM…

Sözlerine “Buradan Denizli halkına da sesleniyorum” diye devam eden 32 yaşındaki Denizli Bağımsız Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Özen, devamla şunları söyledi:

“Beni ve benim gibi bundan sonra karşınıza çıkacak kararlı, cesaretli gençleri destekleyin; ki gençlerine değer veren bir millet olarak geleceğimizi birlikte kurtarmış olalım. Özetle ben gençlerin ve kendini genç hissedenlerin adayıyım… Ben bıyık altı gülenlerin, cesareti kırılmışların değil, gençliğin ve gençliği umut görenlerin adayıyım…”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir