• Güncelleme: 11:40:39 - 27 Mart 2024
  • Yayınlama: 11:29:10 - 27 Mart 2024
HABER SECIM OZEL e1710762222435

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İlkin Arslan ve AK Parti Belediye Meclis Adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Başkan ve ekibi ilk olarak, Çameli AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz başkanlığında düzenlenen olağan haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldılar. Ardından Kalınkoz Mahallesi’ni ziyaret ettiler ve bir iftar programına katıldılar.

Başkan Arslan, Eşi İlkin Hanım ve Meclis Üyesi Adayları Soluksuz Çalışıyorlar…
Başkan Arslan, Eşi İlkin Hanım ve Meclis Üyesi Adayları Soluksuz Çalışıyorlar…

Çameli AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz başkanlığında düzenlenen olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında, 2024-2029 dönemi için 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde sandık görevlilerine ve müşahitlere oylama sürecinde dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgi verildi ve görevli olduklarına dair resmi evraklar teslim edildi.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Mahalle Başkanları, Sandık Görevlileri ve Müşahitlerin katıldığı toplantıda, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “2024 yerel seçimlerinde de ilçemizde başlattığımız yerel seçim sürecindeki çalışmalarımızı sürdürerek 5 yıl daha hizmet etmek istiyoruz. Güzel ve düzenli bir çalışma ile 2024 Yerel Seçimlerini zaferle taçlandırmak istiyoruz.” dedi. Arslan aynı zamanda toplantıda mahallelerde yapacakları seçim çalışmalarını da değerlendirdi.

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Rabbim bizlere hayırlı hizmetler yapmayı, ilçemizi her alanda ileri taşımayı, halkımızı nezih ve refah içinde yaşatmayı nasip etsin; 2024 Yılı Yerel Seçimleri güzel Çameli’mize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Arslan ve Ekibi Kalınkoz Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Arslan, Eşi İlkin Hanım ve Meclis Üyesi Adayları Soluksuz Çalışıyorlar…
.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayı İdris Öz ile birlikte Kalınkoz Mahallesini ziyaret etti ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Arslan, “Hoş sohbetleriyle içimizi ısıtan, güler yüzleriyle samimi bir şekilde bizleri karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Başkan Arslan ve Beraberindekiler İftara Katıldı…

Başkan Arslan, Eşi İlkin Hanım ve Meclis Üyesi Adayları Soluksuz Çalışıyorlar…
.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Gürsu Mahallesi Muhtarı Zafer Gök ve ilçe esnaflarından Bayram Yılmaz’ın verdiği iftar yemeğine katıldı. Halkın yoğun ilgisiyle karşılanan Arslan, “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin.” dedi

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir