• Güncelleme: 16:08:35 - 16 Mart 2024
  • Yayınlama: 16:01:52 - 16 Mart 2024


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, önceki gün Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Fatih Mahallesi’ndeki İftar Programına Katıldı, ardından ise Çameli Taşkonaklar’da verdiği İftar yemeğine ev sahipliği yaptı.

Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Cengiz Arslan; Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl Ramazan Ayı boyunca düzenlediği iftar programları kapsamında Fatih Mahallesi’nde verilen İftar yemeğine katıldı.

Çamelili hemşehrilerimizin yoğun olarak yaşadığı Fatih Mahallesi’nde düzenlenen İftar Yemeği programında Çamelili hemşehrileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Arslan, hemşehrilerinin yoğun ilgisi, sevgi ve muhabbetiyle karşılandı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti Pamukkale Belediye Başkanı Adayı Halil Pekdemir ile birlikte vatandaşlarımızla tek tek selamlaşarak sohbet etme fırsatı buldu.

Başkan Arslan Taş Konaklar'da İftar verdi, Fatih Mahallesi'nde İftar Programına Katıldı...
Başkan Arslan Taş Konaklar’da İftar verdi, Fatih Mahallesi’nde İftar Programına Katıldı…

ÇAMELİ TAŞ KONAKLAR’DA İFTAR YEMEĞİ VERDİ…

Öte yandan Başkan Cengiz Arslan, Çameli Taş Konaklar Kırsal Turizm Tesisi’nde düzenlediği iftar programına ev sahipliği yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendika Temsilcileri, Birlik, Kooperatif ve Oda Başkanları da katıldığı iftar programı, Çameli’nin projelerinin konuşulduğu hoş sohbet ortamıyla son buldu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir