• Güncelleme: 12:06:00 - 16 Eylül 2021
  • Yayınlama: 12:06:00 - 16 Eylül 2021

Denizli Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesi'nde, yeşil alanken imara açılan alanın acilen kamulaştırılmasını talep eden mahalle halkı,  Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde, kamulaştırma konusunda olumsuz yanıt verip, adres olarak da Merkezefendi Belediyesi gösterince, aynı taleple 180 imzalı bir dilekçeyle Başkan Şeniz Doğan’ın kapısını çaldılar.

Toplanan dilekçeler, mahalle halkının temsilcileri tarafından Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın dikkatine sunmak üzere belediyeye ulaştırıldı.

Mahalle halkının imzaya açtığı dilekçede, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Mahalle ölçeğinde olan park ve yeşil alanların sorumluluğunun ise ilçe belediyelerine verildiği belirtilerek; ilgili parsel ile ilgili taleplerin ilgili ilçe belediyesince değerlendirilmesi gerekmektedir” cevabı üzerine, Mahalle halkı son çare olarak gözlerini Merkezefendi Belediyesine çevirdiler.

WhatsApp Image 2021 09 15 at 14.25.36

LÜTFEN KAMULAŞTIRIN!

Gözlerinin önünde, yıllar önce diktikleri ağaçların kesilmeye ve nefes alabilecekleri bir parkın ortadan kaldırmaya başlandığını belirten mahalle sakinleri! Mahallemizde nefes alabileceğimiz, çocuklarımızın oynayabileceği, içinde on beş yıllık çam ve değişik ağaçların bulunduğu bu yerin kamu yararı düşünülerek; yeşil alan olarak korunup vatandaşın hizmetine sunulması sağlıklı yaşam için zorunluluk, modern kent yaşamı içinde gerekliliktir. Bu yüzden adı geçen yerin KAMULAŞTIRILARAK yeşil alan olarak mahallemize kazandırılmasını istiyoruz” dediler.

WhatsApp Image 2021 09 15 at 15.51.27

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir