• Güncelleme: 15:39:45 - 17 Nisan 2022
  • Yayınlama: 15:07:52 - 8 Nisan 2022
Ekran goruntusu 2022 04 08 131739

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde eğitim faaliyetlerini yürüten Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Buldan İbrahim – Filiz Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesi, dün sabah saatlerinde skandal görüntülere sahne oldu.

mudur muzaffer yuksel
MUZAFFER YÜKSEL/MÜDÜR

7 Nisan Perşembe günü sabah 08.38’de, okulun öğrencileri tarafından kayda alınan video görüntülerinde,  Buldan İbrahim – Filiz Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinde 3’ü kız, 8 öğrencinin, başlarında elleri cebinde ‘manga çavuşu’ misali dikilen Okul Müdürü Muzaffer Yüksel’in denetiminde, hem de ders zili çalmış olmasına rağmen taş temizliği yaptığı görülüyor.

Bu skandal görüntüleri Şifre Haber’e ulaştıran öğrenci velileri, derste olması gereken öğrencilere, ‘taşocağı işçisi’ muamelesi yapan okul müdürü Muzaffer Yüksel’e tepki göstererek “Biz çocuklarımızı eğitim görmesi için devletin okuluna gönderiyoruz. Diğer türlü taş ocağına veya sanayiye gönderirdik. Bu okul müdürünün tavrı, hiçbir şekilde olumlu karşılanacak bir tavır değildir. Ve kesinlikle mazereti de olamaz. Yetkilileri göreve çağırıyoruz’ dediler.

İŞTE KAYDEDİLEN O VİDEO…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir