• Güncelleme: 00:30:25 - 12 Ekim 2022
  • Yayınlama: 00:24:43 - 12 Ekim 2022

Üniversiteye yönelik etkili bir yayıncılık yapan www.pauburada.com ‘un editörü, bu hafta ilginç bir yazıyı kaleme aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eleştirildiği yazıda, diğer illerin örnek alınması istendi.

İŞTE WWW.PAUBURADA.COM EDİTÖRÜNÜN YAZISI…

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte belediyelerin üniversite öğrencilerine verdiği yemek, barınma ve nakdi destek haberlerini duyuyorsunuzdur.

Kısa süren bir araştırma sonunda belediyelerin medyaya yansıyan desteklerini inceledim.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden ‘Kampüs Öğrenci Lokantası’, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 75 bin öğrenciye geri ödemesiz 4 bin 500 lira burs, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 10 bin üniversite öğrencisine ayda 400 lira maddi destek ile çorba ve yemek dağıtımı, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden kız öğrenci yurdu ve erkek öğrenci konukevi, Çankaya ve Kuşadası belediyelerinden ücretsiz akşam yemeği, Tepebaşı Belediyesi’nden ücretsiz yemek hizmeti, Selçuklu Belediyesi’nden bin ile bin 500 lira arası eğitim desteği, Çanakkale Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine öğrenim yardımı, Yenimahalle Belediyesi’nden yurtlara yerleşemeyen 60 öğrenciye yurt, Gemlik Belediyesi’nden 72 öğrenciye ücretsiz yurt, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden çorba ikramı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden barınma sorunu yaşayan öğrenciler için yurt ve burs imkanı bunlardan sadece bir kaç tanesi. Hangi belediye hangi partidenmiş mevzusuna girmeyeceğim.

Sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne baktım…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir