• Güncelleme: 16:27:53 - 28 Şubat 2024
  • Yayınlama: 16:20:14 - 28 Şubat 2024
SECIM OZEL4

Her seçimde rekor oy farklarıyla başkanlık koltuğuna oturan Çameli’nin mevcut başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan, gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanıyor.

Önce Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç, Cumhur İttifakı belediye meclisi üyeleri ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte Çameli Taş Konaklar Kırsal Turizm Tesisi’nde düzenlenen tanışma toplantısına katılan Başkan Arslan ardından sırasıyla Gürsü ve Güzelyurt mahallelerini ziyaret etti.

Burada mahalle muhtarları Zafer Gök ve Ramazan İlbay ile kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Başkan Cengiz Arslan ile beraberindekiler çaylarını yudumladılar, bol bol vatandaşla sohbet ettiler.

Çameli Halkı Başkan Cengiz Arslan’a Büyük İlgi Gösteriyor…
Çameli Halkı Başkan Cengiz Arslan’a Büyük İlgi Gösteriyor… 5

Çamelili Vatandaşlara yaptıklarını ve yapacaklarını tek tek anlatan Başkan Arslan “Beni ve ekibimi yıllardır başınızdan eksik etmediniz. Allah sizi de benim başımdan eksik etmesin. Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da sayılarını artırarak çok daha büyük projelerle sizlere hizmet etmeye hazırım. Yeniden rekor oylarla, sevdiğiniz bu kardeşinizi hizmet etmesi için başkanlığa getireceğinizden eminim. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Çameli Halkı Başkan Cengiz Arslan’a Büyük İlgi Gösteriyor…
Çameli Halkı Başkan Cengiz Arslan’a Büyük İlgi Gösteriyor…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir