• Güncelleme: 18:01:42 - 11 Mart 2024
  • Yayınlama: 17:54:14 - 11 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

CHP Çameli Belediye Başkan Adayı Avukat İrfan Özcan, seçim heyecanının yükseldiği bu günlerde ilçe için hayata geçireceği yenilikçi projelerini paylaştı.

Yeni dönemde hayata geçireceği Sosyal ve Ekonomik Destek Merkezi (SEDEM) bünyesinde hizmete alacağı müdürlükler ile sosyal ve dayanışma belediyeciliğinin tüm imkanlarını Çameli halkına sunmak için kolları sıvayan Özcan, hayvancılıktan tarıma, esnafından memuruna, genci, yaşlısı tüm Çameli’nin hasret kaldığı hizmet anlayışını getirmek üzere adaylık çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Çameli Belediye Başkan Adayı Avukat İrfan Özcan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ederken, ilçe halkının sorunlarına çözüm getirecek projelerini açıklamaya devam ediyor. Çameli’nin tarihi dokusunu korumak, kırsal kalkınmasını sağlamak, turizm ve istihdam fırsatları sunmak amacıyla bir çok projenin hayata geçirilmesinde rol alan Özcan, yeni dönemde hayata geçireceği Sosyal ve Ekonomik Destek Merkezi (SEDEM) bünyesinde hizmete alacağı müdürlükler ile sosyal ve dayanışma belediyeciliğin tüm imkanlarını Çameli halkına sunmak için kolları sıvadı.

Çameli CHP Adayı İrfan Özcan Vatandaşa Projelerini Anlatıyor…
Çameli CHP Adayı İrfan Özcan Vatandaşa Projelerini Anlatıyor… 5

Kırsal Kalkınma Hareketi ile Ücretsiz Hizmet

Hakkaniyetle, kişi, kurum, parti ayırt etmeksizin, Şeffaf ve Çözüm Odaklı bir hizmet anlayışını benimsediklerinin altını çizen İrfan Özcan, Çameli halkının en önemli geçim kaynağı olan hayvancılık ve tarım alanında büyük kazanımlar sunacaklarını belirtti. Özcan, “Hemşehrilerimin en büyük sıkıntısının ve giderinin veterinerlik hizmetleri olduğunu biliyorum.

Bir yandan da yeni veteriner hekimlerinin ilçemizde hizmet vermekte zorlandığının farkındayım. Buradan hareketle belediyemiz bünyesinde veteriner hekimlerimizi ve destek ekiplerini istihdam edeceğiz. Böylelikle genç hekimlerimizin de ilçemize hizmet sunmasının önünü açacağız. İstihdam edeceğimiz hekimler ve yetkili personel ile muayene, tedavi ve bakım hizmetini sizlere ücretsiz olarak sunacağız. Yerinde hizmet anlayışımız ile hem zamandan hem paradan tasarruf etmenizi sağlayacağız.

Çameli CHP Adayı İrfan Özcan Vatandaşa Projelerini Anlatıyor…
Çameli CHP Adayı İrfan Özcan Vatandaşa Projelerini Anlatıyor…

İlaçlama, Budama, Bakım Desteği…

Çiftçi ve toprakla uğraşan vatandaşların bir diğer önemli ihtiyacına derman olacaklarını belirten Özcan, “Belediye bünyesinde ziraat mühendisleri ve destek ekipleri istihdam edeceğiz. Toprak analizlerini uzman ekiplerimizle yapacağız. İlaçlama hizmetlerinde belediye personelimiz ücretsiz olarak hizmet verecek. Budama dönemlerinde ücretsiz yardım desteği sunacağız. Yerli tohumları gelecek nesillere aktarmak üzere ise tohum bankası kuracağız” dedi.

Çameli Halk Ekmek Hizmetine Kavuşacak…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyükşehirlerde başarıyla uyguladığı Halk Ekmek hizmetini Çameli’ye kazandıracaklarını belirten İrfan Özcan, “ Hemşehrilerimin arzu ettiklerinde sağlıklı, doyurucu ve taze ekmeği, uygun fiyata tüketebilmelerini sağlayacağız” dedi.

Dayanışma Belediyeciliği ile Çameli Kazanacak

İlçemize ve halkımıza hizmet için çıktığım bu yolda çiftçimizden, esnafımıza, işçimizden öğrencimize; genci, yaşlısı tüm Çamelimizin hasret kaldığı Birlik ve Beraberlik duygularını yeşertmek için aday olduğunu ifade eden İrfan Özcan, “İlçemizde yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için bakım ve rehabilitasyon evini hizmete açacağız. Bakım ihtiyacı olan hemşehrilerimin sağlık, konaklama, hayata katılım ve bakım ihtiyaçlarını huzurlu ve güvenli bir ortamda karşılayacağız. Gündüz bakım imkanı sunarken, ihtiyaca göre 7 gün 24 saat yemek desteği ile hizmet vereceğiz” dedi. 

Ülkemizin ve Çamelimizin geleceği çocukların gelişimi ve konforu için de çalışacaklarının altını çizen Özcan, hayata geçirecekleri Yuvamız Çameli Gündüz Bakım Evi’nde çocukların uzman eğitmenlerimiz eşliğinde güvenle sosyalleşip eğitici ve öğretici zaman geçireceklerini belirtti.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir