• Güncelleme: 17:54:00 - 8 Ekim 2021
  • Yayınlama: 17:54:00 - 8 Ekim 2021

Denizli Çardak Organize Sanayi Bölgesinde tüm parsel sahipleri, yönetimin daveti üzerine 'buluşma toplantısı'nda bir araya geldiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı  İ. Okan Konyalıoğlu, uzun zaman sonra geniş katılımlı böyle bir toplantı planladıklarını, amaçlarının şeffaf bir şekilde mevcut durum ile kısa, orta ve uzun dönemde yönetim kurulu olarak neler yapmayı planladıklarını katılımcılar ile paylaşmak olduğunu ifade etti.

FTC 1972

Toplantı akışında, Çardak OSB Bölge Müdürü Mehmet Yeşilpınar’ın bölgeyi tanıtan sunumunun ardından Denizli İŞKUR Şube Müdürü Sedat Çolman, OSB’nin istihdam potansiyeline yönelik sunumunu gerçekleştirdi.

Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ve üstyapısına yönelik olarak hazırlanmakta olan master plana ilişkin AGM Mühendislik firma yetkilisi Ergün Akgül tarafından yapılan sunum, katılımcılar tarafından dikkatle takip edildi.

Hukuk danışmanı Avukat Ilgın Güler 4562 sayılı OSB Kanununda yapılacak yeni düzenlemeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Katılımcıların kendi durumlarıyla ilgili sorularını da cevaplayan Av.Güler, sanayicilere OSB mevzuatı açısından her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

DJI 0071

Toplantı sonunda, dilek ve temenniler faslında söz almak isteyen tüm katılımcılara söz hakkı verilerek, Çardak OSB’yle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Katılımcılar, böyle bir toplantının yapılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, belirli dönemlerde tekrarlanması yönündeki talebi yönetim kurulu tarafından uygun bulundu ve bu konuda planlamanın yapılmasına karar verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir