• Güncelleme: 16:45:11 - 8 Mart 2024
  • Yayınlama: 16:33:50 - 8 Mart 2024

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönemde hayata geçireceği projelerinin arasında ekonomik sıkıntılar çeken çiftçileri unutmadı. Şeniz Doğan, “Önümüzdeki dönemde her bir çiftçimizi yıllık 400 litre mazot yardımıyla da destekleyeceğiz” dedi.

Denizli’nin en güzel ilçelerinden biri olan ve üretimiyle ekonomiye büyük katkıda bulunan Merkezefendi’de Kırsal Kalkınma Eylem Planı’nı hayata geçirerek çiftçilere ve üreticilere destek olan Şeniz Doğan, 60+1 Proje Tanıtımı ve Bilgilendirme Programı’ında açıkladığı birbirinden değerli projeler ile halk nezdinde büyük destek gördü. Her bir projenin Merkezefendi için bir şans olduğunu düşünen Merkezefendililer, önümüzdeki dönemde ilçenin daha da gelişeceğine ve güzelleşeceğine inanıyor.

“MAZOT FİYATLARI ÇİFTÇİMİZİN BELİNİ BÜKTÜ!”

Sosyal belediyecilik anlayışının gerekliliklerini 5 yıldır yerine getirdiklerini söyleyen Şeniz Doğan, üretimin olması için üreticinin en ufak kaygı yaşamaması gerektiğini belirtti. Doğan, “Artan mazot fiyatları nedeniyle yerli üreticilere ekonomik yönden destek olmak amacıyla ‘mazot desteği’ sağlayacağız.

Merkezefendili Çiftçinin Mazot Derdi Sona Erecek…
Merkezefendili Çiftçinin Mazot Derdi Sona Erecek…

Merkezefendi’mizde tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler birçok kez destekte bulunduk. Şimdi bu desteklerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Geçtiğimiz 1 yılda %100 oranında zamlanan mazot fiyatları çiftçimizin belini büktü. Önümüzdeki dönemde her bir çiftçimizi yıllık 400 litre mazot yardımıyla da destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir