• Güncelleme: 14:57:09 - 28 Mart 2024
  • Yayınlama: 14:44:04 - 28 Mart 2024

Bugün Denizli’de emeklilerin haklarını savunmak amacıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayları Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Ali Rıza Ertemur, emeklilerin yanında olduklarını bir kez daha dile getirdiler.

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, DİSK, Emekliler Sendikası ve Ferpa’nın öncülüğünde düzenlenen basın açıklamasında emeklilerle bir araya geldi.

Emeklilerin Yanında Birleşen CHP Adayları Çavuşoğlu ve Ertemur
.

Emeklilerin aylık 10 bin lira maaşla yoksulluğa sürüklendiğini vurgulayan Çavuşoğlu, onların yanında olduğunu bir kez daha ifade etti. Çavuşoğlu, 10 Nisan’da devletin verdiği ikramiyenin 2 katını emeklilere vereceğini sözlerine ekledi.

Aynı gün, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur da DİSK, Emekliler Sendikası ve FERPA’nın basın açıklamasına katılarak emeklilerin yanında olduğunu gösterdi.

Ertemur, emeklilerin verilmeyen maaş hakkını telafi etmek için sosyal ve ekonomik destekler vereceklerini belirtti. Pamukkale’de yaşayan vatandaşların açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edildiğini dile getiren Ertemur, halka hizmet etmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Emeklilerin Yanında Birleşen CHP Adayları Çavuşoğlu ve Ertemur
CHP Adayları Çavuşoğlu ve Ertemur Emeklileri Yalnız Bırakmadılar…

Her iki aday da, emeklilerin yaşadığı maddi zorlukları anlayışla karşıladıklarını ve emeklilerin haklarını savunmak için mücadele edeceklerini belirttiler.

Emeklilerin ekonomik ve sosyal durumlarını iyileştirmek için çaba göstereceklerini söyleyen adaylar, 31 Mart seçimlerinden sonra emeklilere destek olacaklarını ve Denizli’nin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışacaklarını ifade ettiler.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir