• Güncelleme: 14:56:47 - 29 Nisan 2024
  • Yayınlama: 13:28:54 - 26 Nisan 2024

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ziyarette, Başkan Çavuşoğlu’na başarılar dileyerek, “Denizli ittifakı, Türkiye ittifakı kazandı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye geldi. CHP Lideri Özgür Özel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi seçimlerini partisinin kazanması durumunda CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a söz verdiği kırmızı motorsiklet ile belediye binasına geldi.

Vatandaşların yoğun sevgi gösterileri arasında Delikliçınar Meydanı’ndan giriş yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Genel Başkanı Özel: O Koltuğa, Denizli Halkı Kimi Seçtiyse O Oturur...
CHP LİDERİ ÖZEL’DEN BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NA ÖVGÜ CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL; “DENİZLİ İTTİFAKI, TÜRKİYE İTTİFAKI KAZANDI”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genel Başkanım şehrimize, Denizli’mize hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamak bizim için büyük bir onur. Türkiye’de başlattığınız değişim yolculuğunun Denizli’de taçlanıyor olması bizim açımızdan bir keyif. Bu sürecin içinde gerek şahsıma, gerek Denizli örgütüne duymuş olduğunuz güvenden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler de umarım sizleri mahcup etmemişizdir ki bu yolculuğumuzun sonunda sizleri Denizli Büyükşehir Belediyemizde ağırlıyoruz” dedi.

“Denizli ittifakına, Türkiye ittifakına minnettarız”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel de, seçim sonrası 2018’de Çorlu’da yaşanan tren kazası davasını takip etmek için gittikleri Tekirdağ’dın ardından ilk ziyareti Denizli’ye yaptıklarını ve keyifli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özel: O Koltuğa, Denizli Halkı Kimi Seçtiyse O Oturur...
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKAN BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU İLE BİRLİKTE BELEDİYENİN A KADROSU GENEL SEKRETER BÜLENT BOZBAŞ, BAŞKAN VEKİLİ ALİ MARIM VE DESKİ GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR ALİ AYDIN’LA BİRLİKTE FOTOĞRA ÇEKTİRDİ.

CHP lideri Özel, “Dün gece Denizli’de kaldım bu sabah Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönettiği Denizli Büyükşehir ve Merkezefendi ilçesinde uyandım, birazdan hemen yanımızda olan Pamukkale’miz var. Denizli’de 4 küçük ilçe belediyesi hariç bütün belediyeleri CHP kazandı. Bunu tek başına partiye mal etmiyoruz, Denizli ittifakı, Türkiye ittifakı kazandı. Denizli’deki uzun yıllardır mücadele eden çok sevgili sosyal demokratlar, Cumhuriyet Halk Partililer Denizli ittifakını kurdular. Her görüşten insanlarla bu ülkenin vatanına, bayrağına saygılı olan herkesle el ele, omuz omuza kazandık. Denizli ittifakına, Türkiye ittifakına minnettarız” ifadelerini kullandı.

“Başkanlık makamına Denizlililer kimi seçtiyse, O oturur”
Genel Başkan Özel, Başkan Çavuşoğlu’nun makam koltuğuna oturmasını rica ettiğini ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti; “Başka siyasi partilerin liderleri geliyorlar ve belediye başkanın koltuğuna oturuyorlar. Bu koltuğa bir kişi oturabilir, Denizlililer kimi seçtiyse O oturur. Cumhuriyet Halk Partisi lideri olmak, siyasi parti lideri olmak kamu görevini yapan birisinin partisinden seçilmiş olduğu koltuğunu hak etmiş anlamına gelmez. Bu koltuğa 5 yıl boyunca Denizlililer Nuri Çavuşoğlu’na otur dedi. Bu koltuk onun koltuğudur. Nuri Başkan bu koltukta oturdukça tüm Denizli’ye karşı sorumluluğu vardır. Oy veren, vermeyen herkese karşı sorumludur ” diye konuştu.

https://www.deski.gov.tr/page-not-found?url=deski-genel-muduru-niyazi-turlu
ÖZEL, DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI…

Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun hiçbir ayrım etmeksizin kent geneline hizmet edeceğini vurgulayan Genel Başkan Özel konuşmasına şöyle sürdürdü; “Ben kendisini biliyorum. İl Başkanlığı yaptığı süreçte, parti meclisindeki görevinden, Denizli Büyükşehir Belediyesi adaylığı sürecinden biliyorum. Son derece enerjik ve çalışkan bir arkadaşımız. Denizli’nin de birikmiş sorunlarını çözecek. Kamuoyunda çokça konuşulan borçlarını ödeyecek, hizmeti aksatmadan sürdürecek” dedi.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

ÖZEL SÖZÜNÜ TUTTU VE HEDİYE ETTİĞİ MOTORSİKLETLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE KADAR GİTTİ…

Denizli’de kazandıkları belediyelere ziyaret ve tebrik etmeye gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İl Başkanının seçim sürecinde verdiği söz üzerine il binasından Denizli Büyükşehir Belediyesine kadar kırmızı motosiklet ile geldi.

ÖZEL SÖZÜNÜ TUTTU VE HEDİYE ETTİĞİ MOTORSİKLETLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE KADAR GİTTİ...
DENİZLİ’DE KAZANDIKLARI BELEDİYELERE ZİYARET VE TEBRİK ETMEYE GELEN GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL, İL BAŞKANININ SEÇİM SÜRECİNDE VERDİĞİ SÖZ ÜZERİNE İL BAŞKANLIĞI BİNASINDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE KADAR KIRMIZI MOTOSİKLET İLE GELDİ…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkan belediye başkanlarını tebrik etmek amacıyla Denizli’ye geldi. Genel Başkan Özel’in Denizli’de ilk durağı İl Başkanlığı oldu. CHP Lideri Özgür Özel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi seçimlerini partisinin kazanması durumunda CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum’a söz verdiği üzere kırmızı motosiklet ile belediye binasına geldi. Vatandaşların yoğun sevgi gösterileri arasında Delikliçınar Meydanı’ndan giriş yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ÖZEL SÖZÜNÜ TUTTU VE HEDİYE ETTİĞİ MOTORSİKLETLE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE KADAR GİTTİ...
.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden önce Denizli’de gerçekleşen mitingde CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’un “Büyükşehir Belediyesini kazanmamız halinde meydanda kırmızı motosiklet ile tur atacağım” sözleri akıllara geldi. İl Başkanı Horzum’un bu sözleri üzerine Genel Başkan Özel, Büyükşehir Belediyesine motosiklet ile geldi. Kapıda daire başkanları ve personel ile selamlaşan Başkan Özel, daha sonra başkanlık makamına geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu tebrik etti.

ÖZEL, 15 BELEDİYE KAZANDIRAN DENİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ…

Seçimden sonraki ilk mitingini Denizli’de yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bazı illere gidersiniz yanınızda belediye başkanı olmaz. Bazı illere gidersiniz ‘3-4 başkan varsa arkam sağlam’ dersiniz. Denizlililer sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Arkamıza 15 belediye başkanı veren Denizli’ye helal olsun” dedi.
Bir dizi ziyaret kapsamında Denizli’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda seçimden sonraki ilk mitingini gerçekleştirdi. Yoğun katılımın gözlemlendiği mitingde konuşan CHP Genel Başkanı Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun her kesimin belediye başkanı olacağı vurgusunda bulundu. 23 Mart günü memleketi Manisa’nın ardından kente geldiğini ve mitingde yaptığı ittifak çağrısını hatırlatan Genel Başkan Özel, “O gün bir çağrıda bulunduk.

ÖZEL, 15 BELEDİYE KAZANDIRAN DENİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ...
SEÇİMDEN SONRAKİ İLK MİTİNGİNİ DENİZLİ’DE YAPAN CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, “BAZI İLLERE GİDERSİNİZ YANINIZDA BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ. BAZI İLLERE GİDERSİNİZ 3-4 BAŞKAN VARSA ARKAM SAĞLAM DERSİNİZ. DENİZLİLER SİZLERE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ. ARKAMIZA 15 BELEDİYE BAŞKANI VEREN DENİZLİ’YE HELAL OLSUN” DEDİ…

Seçim öncesi geldiğimde ‘Siyasi parti liderleri olarak bizler Ankara’da ittifak yapamadık ama umudumuz var. Denizli’nin sosyal demokratlarını, milliyetçi demokratlarını, muhafazakar demokratlarını, Kürt’üyle, Türk’üyle memleketine yürekten bağlı olan Denizli’nin güzel insanlarını Denizli ittifakına davet ediyorum’ dedim. O gün Denizli sesimizi duydu. Ben o gün dedim ki, ‘Benim gördüğüm Denizli kararını vermiş’ 31 Mart akşamı en güzel haberi sizden aldık. Hepinize teşekkür ediyorum. Bazı illere gidersiniz yanınızda belediye başkanı olmaz. Bazı illere gidersiniz 3-4 başkan varsa arkam sağlam dersiniz. Denizliler sizlere ne kadar teşekkür etsem az. Arkamıza 15 belediye başkanı veren Denizli’ye helal olsun” dedi.

ÖZEL, 15 BELEDİYE KAZANDIRAN DENİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ...
.

“272 avroluk emekli maaşının Almancaya tercümesi yok”
Yurt dışındaki temaslarından bir iktibas paylaşan Genel Başkan Özgür Özel, “Almanya’da Almanlara anlattım tercüman hatası, yanlış söyledim sandılar. ‘Türkiye’de emekliler 272 avro maaş alıyor’ dedim. Düzeltiyor ‘2 bin 700 avrodur’ diyor. ‘Yok’ dedim. Strazburg’daydım, Fransa’daydım. Tercüman kız yanlış söylüyor sandılar. ‘Bir 0 eksik değil mi, 2 bin 700 euro olsun’ dediler. O gün kendi kendime dedim ki, ‘Ey Özgür Özel, Türkiye’deki 272 avroluk emekli maaşının Almancaya tercümesi yok. İngilizceye tercümesi yok’ Milletin bir 0 eksik sandığı bu sefalete mahkum edenlere yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

ÖZEL, 15 BELEDİYE KAZANDIRAN DENİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ...
ÖZEL, 15 BELEDİYE KAZANDIRAN DENİZLİ HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ…

“Bizim ittifakımız siyasi parti ittifakı değildir”
Türkiye İttifakı ile Türkiye’nin kazanacağı vurgusunda bulunan Özgür Özel, “Bizim ittifakımız siyasi parti ittifakı değildir. Bizim ittifakımız bir araya gelmiş ve milletin canı yanı yanarken onları duymayan Cumhur İttifakı değildir. Adını memleketimizden, renklerini ay yıldızlı al bayrağımızdan alan Türkiye İttifakı’dır. Türkiye İttifakı kazanacak, Türkiye kazanacak” şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi ziyaretlerinin ardından memleketi Manisa’ya hareket edecek.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir