• Güncelleme: 16:20:31 - 3 Mart 2024
  • Yayınlama: 16:11:20 - 3 Mart 2024
SECIM OZEL4

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu Sordurdu; Vatandaş Şaşkınlığını Gizleyemedi ve “Dalga Geçmeyin” diye Çıkıştı…

HASAP SORACAĞIZ…

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, mevcut başkan ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın 2019 yılında tam bir sahne şovu ile Denizi olmayan Denizli’ye halk plajı açacağını belirterek, bir nevi ‘Denizli’ye Deniz Getireceğiz’ havası yaratıp seçmeni aldattığını ileri sürerek tepki gösterdi ve “ Tüm yalanlarının hesabını soracağız” dedi.

VATANDAŞA SORDURDU…

Bununla da yetinmeyen Çavuşoğlu, ekibini Denizli sokaklarına yönlendirerek vatandaşlara ‘Denizli Halk Plajı Nerede?” sorusunu yönelttirdi.

CHP Başkan Adayı Çavuşoğlu: Tüm Yalanların Hesabını Soracağız…
VATANDAŞLAR ŞAŞIRDILAR VE DALGA GEÇİLDİĞİNİ SANDILAR…

Denizlili vatandaşlarla sokakta çekilen video ile basın bülteni hazırlatarak medyaya servis ettiren Çavuşoğlu, basın bülteninde şu açıklamayı yaptı:

“Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2019 Yerel Seçim öncesi dev projeler diye duyurmuştu 258 projesini. Denizi olmayan Denizli’ye halk plajı açacağını söyledi. Çizgi filmlerle, fotoğraflarla uzun uzun hayalini anlattı, “Projemiz hazır” dedi, oy istedi, istediği oyu aldı. Sözlerinin üstünden çok yaz geçti. Gerçekleştirmeye yetecek kadar zamanı vardı ama yapmadı.

CHP Başkan Adayı Çavuşoğlu: Tüm Yalanların Hesabını Soracağız…
BAŞKAN ZOLAN 2019 YILINDA HALK PLAJI SUNUMUNU YAPARKEN…

NE GÖREN VAR NE DE DUYAN…

Şimdi HALK PLAJI’nı ne gören ne de duyan var.

CHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ekibi Denizli sokaklarına çıktı.

“Halk Plajı” aradı. Denizli halkına sordu. “Halk Plajı nerede?” sorusunu duyan vatandaşların ilk tepkisi “dalga mı geçiyorsunuz?” oldu.

İŞTE ÇOK KONUŞULACAK O VİDEO…

ŞAKA MI BU, BİZİMKİLER BU YALANA İNANMIŞ MI?

Denizli’de halk plajı mı varmış diyen çoğunluk önce ‘şaka’ yapıldığını zannetti.

Kısa süreli şaşkınlıktan sonra ise tepkilerini dile getirdi. “Bu yalana inanmış mı bizimkiler?” diye sordu.

“Gezerler gezerler vaat verirler, icraat yok” diyen halk, yaklaşan yerel seçimler öncesinde hayata geçmeyen projeler için hesap soracak mı? sorusu ise 31 Mart’ta yanıt bulacak.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yorumlar

    • Hasan

      Dalga geçmelik bir durum yok ortada. Ütopik bir vaatte değilmiş esasında. Nihayetinde Eskişehir’de de daha önce hayata geçirilmişti.

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir