• Güncelleme: 17:54:43 - 16 Haziran 2020
  • Yayınlama: 17:54:43 - 16 Haziran 2020

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Kadın Kolları, Çal’da üreticilerin sorunlarını dinlediler ve CHP iktidarında üretici ve ev kadınları için yapılacak projeleri anlattılar.

CHP Denizli Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay, Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, Çal Kadın Kolları İlçe Başkanı Sevilay Bahçeci ile birlikte Kabalar ve Kaplanlar mahallelerinde incelemede bulundular.

Kabalar Mahallesi’nde kekik hasadı yapan kadınlarla buluşan CHP’li kadınlar, tarlada çalışan işçilerin ve üreticilerin sorunlarını dinlediler. CHP’nin programında yer alan Aile Sigortası ile tüm kadınların güvence altına alınacağını belirten Kadın Kolları İl Başkanı Ayşen Kocabay, “Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün ‘köylü milletin efendisidir’ sözünü kendisine düstur edinmiş ve her zaman köylünün ve üreticinin yanında yer alan bir partidir. CHP iktidarında mazot, gübre ve ilaç fiyatları ucuzlayacak. Üreticilerimiz, maliyetlerin düşmesiyle rahat bir nefes alacak. Aile sigortası ile kadınlarımız güvence altına alınacak. Sosyal güvencesiz kimse kalmayacak” dedi.

WhatsApp Image 2020 06 16 at 17.44.04 1 533 400

Daha sonra Kaplanlar Mahallesine geçen CHP’li kadınlar, Mahalle Muhtarı Necla Karagönlü’nü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...