• Güncelleme: 12:45:18 - 18 Mart 2024
  • Yayınlama: 12:20:26 - 18 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, şeffaf belediyecilik anlayışıyla ilçe halkına hizmet edeceklerini vurgularken, detaylı bir şekilde hazırladıkları projelerle de sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara ve tüm hanelere dokunarak, İYİ Belediyecilik örneğini Merkezefendi’ye yerleştireceklerini söyledi.

İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, açıkladığı projeler, verdiği vaatlerle Merkezefendi’de vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gece-gündüz demeden, mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla buluşan Coşkun, efendi kişiliği, enerjisi, gösterdiği tevazu örneğiyle büyük beğeni topluyor. “Mühendis Başkan” olarak anılan Makine Mühendisi Coşkun, projelerini vatandaşlara anlatıyor, her kesimi dinleyip, taleplerini bir bir not ediyor.

Coşkun: Şeffaf ve Sosyal Belediyecilik Vazgeçilmezimiz...
.

“BİZİM AMACIMIZ HALKIMIZLA BİRLİKTE YÜRÜMEK, HİZMET ETMEK”
Nasıl bir anlayışıyla belediye yönetimi sergileyeceklerini anlatan Coşkun, “Yatırım belediyeciliği, hizmet belediyeciliğini ‘İYİ Belediyecilik’ anlayışıyla Merkezefendi’mize sunacağız. Bizim tek amacımız ilçemizi güçlü kılmak, vatandaşımızın yüzünü güldürmek, mutlu bir yaşamı tesis etmek. Bunu yaparken de, şeffaf denetlenebilir olacağız. Tüm yatırımlar, harcamalar, hizmetin nereye gittiğini vatandaşımıza sunacağız.

Hizmet belediyeciliğimizin kapısı, makam odamız halkımıza her daim açık olacak. Ulaşılabilir olacağız. Vatandaşımız bize meramını yüz yüze aktarabilecek. Tüm meclis toplantılarımız, alınan tüm kararlar ve yapılacak olan ihaleler Merkezefendi Cebimde uygulamamızda canlı olarak yayınlanacak. Her karar şeffaf ve herkes tarafından ulaşılabilir olacak. Yönetim anlayışımız bu olacak. Vatandaşımızla birlikte yol yürüyecek, Merkezefendi’mizi her alanda birlikte imar edeceğiz” dedi.

Coşkun: Şeffaf ve Sosyal Belediyecilik Vazgeçilmezimiz...
Coşkun: Şeffaf ve Sosyal Belediyecilik Vazgeçilmezimiz…

SOSYAL BELEDİYECİLİK PROJELERİNİ ANLATTI…
Merkezefendi’de sosyal belediyecilikle ilgili hazırladıkları projelere değinen İYİ Parti Adayı Coşkun, “İlçemizde her bir haneye, vatandaşımıza ulaşacak, katkı sağlayacak, yaşam kalitelerini ve standardını yükseltecek projelerimizi hazırladık.

Öncelikle sosyal belediyecilik anlayışı ile maddi gücü yeterli olmayan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarına öncelik vererek karşılamak amacıyla İYİ Market projemizi gerçekleştireceğiz. Halk ekmek satış ofislerini artıracağız. İlçemizde çocuklarımızın gelişimi için süt dağıtımına devam edeceğiz. Emeklilerimizin belediye tesislerini indirimli kullanmalarını sağlayacağız. Daha iyi bir eğitim almaları için dar gelirli ailelerimize mensup öğrencilerimiz için burs vereceğiz. Merkezefendi’mize Yaşlı Bakımevi kazandıracağız” diyerek konumasını şöylü sürdürdü:

Coşkun: Şeffaf ve Sosyal Belediyecilik Vazgeçilmezimiz...
.

Kimsesiz hastalarımız için hastanede refakatçi hizmetini devreye alacağız. Özellikle vardiyalı olarak çalışan annelerimize ve çocuklarımıza destek olmak amacıyla sanayi tesislerinin ağırlıklı olarak bulunduğu Bozburun ve Hacıeyüplü bölgesinde hayata geçireceğimiz 7/24 açık olacak Yatılı Kreşleri kuracağız. Bu proje ile vardiyalı çalışan annelerimizin büyük sıkıntılarından birini gidereceğiz.

Oluşturacağımız gençlik merkezi ile öncelikli olarak dezavantajlı, gençlerimizin gelişimine destek olacağız. İlçemizde eğitim gören öğrencilerimiz için sosyal belediyelik anlayışı ile en iyi hizmeti alabilecekleri çok amaçlı bir öğrenci yurdunu hizmete açacağız. Bunlarla da yetinmeyeceğiz. İYİ Belediyeciliğin sosyal belediyecilik anlayışıyla Denizli’mizde bölgemizde bir farklılık yaratacağız.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir