• Güncelleme: 12:52:19 - 19 Mart 2022
  • Yayınlama: 11:11:39 - 19 Mart 2022

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci ile ilgili attığı bir tweet sonrası başlayan, ardından Zeybekci’nin Şifre Haber’e yaptığı  “Taşlarımızın bile bir standardı vardır; her havlayana atılmaz…” şeklindeki açıklamasıyla kızışan tartışma, Vekil Öztürk’ün “Denizli’yi yedin Doymadın AÇ 🐕” twitiyle devam etti. Son olarak Zeybekci’nin “Köpeklerimize ayıp ettik” cümlesiyle biten twitine, Vekil Öztürk’ün “Yediğin hurmalar , gün gelir tırmalar AÇ 🐕” paylaşımı ile tartışma çirkin bir hale dönüştü, sosyal medya adeta çalkalandı.

ZEYBEKCİ TEKRAR DEVREYE GİRDİ: SIRTLANA KÖPEK DİYEREK…

Twitterdaki  Zeybekci- Öztürk atışmasının son twitini Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, dilini daha da sertleştirerek devreye soktu ve şöyle dedi:

“Terör örgütü ve partisinin çanak yalayıcısı, ihanet ve satışının unutulduğunu zannederek kurt taklidi bile yapma densizliğin deki bir sırtlana köpek diyerek insanlığın dostu köpeklerimize ayıp ettik…”

zeybekci kopeklere ayip ettik
Tweet Savaşı, Giderek Çirkinleşmeye Başladı… 7

ÖZTÜRK: YEDİĞİN HURMALAR GÜN GELİR TIRMALAR…

EN SONNNN VIDEO PAYLASIM OZTURK
ÖZTÜRK’ÜN SON PAYLAŞIMINDAKİ VİDEOYU İZLEMEK İSTERSENİZ, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Zeybekci’nin bu twitine, Öztürk’den cevap gecikmedi. Bugün sabah erken saatlerde bir twit paylaaşan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise “Yediğin hurmalar , gün gelir tırmalar AÇ 🐕” diye cevap vererek, bir video paylaştı.

Öztürk’ün son paylaşımı ise şöyle:

“Açılım Sürecindeki yalamalığını da, Bir zaman Kasası olduğun FETÖ ile sözde mücadele yalanını da, Adının geçtiği FETÖ dosyalarını da, Reza Zarrab’a ne diye plaket verdiğini de, Denizli’de kimleri sülük gibi emdiğini de… Vel Hasıl yediğin hurmalar , gün gelir tırmalar AÇ 🐕”

TEHLİKELİ BİR SÜREÇ BAŞLADI…

Eski Bakan Zeybekci ve İyi Parti Milletvekili Öztürk arasındaki sosyal medyadaki bu tartışma, İyi Parti ve Ak Parti yanlılarının devreye girmesiyle gerginlik yaratan bir tweet savaşına dönüşmeye başladı.

 Ak Partili ve İyi Partili taraflara, parti yöneticileri de katılarak sert twitler atmaya başlayınca, gerginlik iyiden iyiye tırmanışa geçti.

can capar
Tweet Savaşı, Giderek Çirkinleşmeye Başladı… 8

NE OLMUŞTU?

HER HAVLAYANA 1
İLK HABERİ OKUMAK İÇİN, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, kendi sosyal medya adresinde, Denizli’deki yerel bir internet sitesinin Zeybekci ile yaptığı röportajın videosunu yayınlayarak “ Aaaa!!! Ak Partisinin Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de Elektrik faturalarından, zamlardan şikayetçi!!!  Aaa , Aaa noluyor??” diye paylaşmış, bu paylaşımla ilgili Şifre Haber’e konuşan Zeybekci ise “İşi gücü olan dertlenir, olmayan öyle aydan gelmiş gibi aaa der. Taşlarımızın bile bir standardı vardır her havlayana atılmaz…” diye tepki göstermişti.

ÖZTÜRK: DENİZLİ’Yİ YEDİN DOYMADIN AÇ…

milletvekili yasin ozturk e meclis te saldiri girisimi h29817 43600 2
İKİNCİ HABERİ OKUMAK İÇİN, YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Ak Parti Hükümeti’nin eski bakanlarından Nihat Zeybekci’nin, kendisine yönelik sarf ettiği “Taşlarımızın bile bir standardı vardır; her havlayana atılmaz…” şeklindeki sözlerine, Millet Vekili Yasin Öztürk de dozajı artırarak cevap verdi.

Vekil Öztürk, akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda “Nihat Efendi bana Kelp ( Osmanlıca-köpek) demiş” diye başlayarak şöyle devam ediyor:

“…… Tevriye’den anlamaz,anladığı dilden devam edeyim. Yırtık Donlu Nihat, burnu büyümüş de rakip seçermiş. Bozkurt ile Köpeği ayırt edemeyen, Başka şeyleri de karıştırır. Önüne atılan yal bitti de, Sağa,Sola sarıyon! Denizli’yi yedin Doymadın AÇ 🐕”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir