• Güncelleme: 21:36:22 - 17 Mart 2022
  • Yayınlama: 21:36:20 - 17 Mart 2022

Şifre Haber tarafından gündeme getirilen Ekonomi Eski Bakanı Nihat zeybekçi’nin, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’le ilgili sözleri büyük yankı uyandırırken, Vekil Öztürk de sosyal medya adresinden aynı üslupla, çok sert bir cevap verdi.

SOSYAL MEDYA ADRESİNDEN PAYLAŞTI…

Öztürk, Ak Parti Hükümeti’nin eski bakanlarından Nihat Zeybekci’nin, kendisine yönelik sarf ettiği “Taşlarımızın bile bir standardı vardır; her havlayana atılmaz…” şeklindeki sözlerine, Millet Vekili Yasin Öztürk de dozajı artırarak cevap verdi.

Vekil Öztürk, akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda “Nihat Efendi bana Kelp ( Osmanlıca-köpek) demiş” diye başlayarak şöyle devam ediyor:

“…… Tevriye’den anlamaz,anladığı dilden devam edeyim. Yırtık Donlu Nihat, burnu büyümüş de rakip seçermiş. Bozkurt ile Köpeği ayırt edemeyen, Başka şeyleri de karıştırır. Önüne atılan yal bitti de, Sağa,Sola sarıyon! Denizli’yi yedin Doymadın AÇ 🐕(köpek emojisi)”

yasin son paylasim1
Eski Bakan ve Vekil Arasındaki Tartışma Büyüyor… 4

NE OLMUŞTU?

İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, kendi sosyal medya adresinde, Denizli’deki yerel bir internet sitesinin Zeybekci ile yaptığı röportajın videosunu yayınlayarak “ Aaaa!!! Ak Partisinin Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de Elektrik faturalarından, zamlardan şikayetçi!!!  Aaa , Aaa noluyor??” diye paylaşmış, bu paylaşımla ilgili Şifre Haber’e konuşan Zeybekci ise “İşi gücü olan dertlenir, olmayan öyle aydan gelmiş gibi aaa der. Taşlarımızın bile bir standardı vardır her havlayana atılmaz…” diye tepki göstermişti.

İLK HABERİ OKUMAK İÇİN, AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

HER HAVLAYANA
Eski Bakan ve Vekil Arasındaki Tartışma Büyüyor… 5

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yorumlar

    • Bilal sönmez

      Edepsizliğin bukadarı fazla, vatandaşın oyuyla gelen bir zat böyle ithamda bulunması terbiyesizlikten başka tanımı yoktur

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir