• Güncelleme: 14:30:42 - 23 Temmuz 2020
  • Yayınlama: 14:30:42 - 23 Temmuz 2020

Denizli Adliyesi’ne şahitlik için giden 70 yaşındaki İsmail Kılınç, mahkeme çıkışında eski gelini, kocası ve eski dünürü tarafından darp edildi. Kılınç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Burdur’un Gölhisar İlçesi’nde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan ve dün oğlu Gökhan Kılınç için şahitlik yapmaya Denizli’ye gelen 70 yaşındaki İsmail Kılınç, adliye koridorunda darp edildi ve hayatını kaybetti. Denizli Adliye Sarayı birinci kattaki 4. Aile Mahkemesi salonu önünde dün meydana gelen olayla ilgili Kılınç’ın eski gelini, kocası ve eski dünürü gözaltına alındı.

Olay sırasında mahkeme salonunda olan ve sesler üzerine koridora koşan Gökhan Kılınç, babasının yerde darp edildiğini görünce yardım istedi. Gökhan Kılınç da darp edilirken, olaya polis müdahale etti. Feci şekilde darp edilen İsmail Kılınç’ın kalbi durdu. Hemşire olan oğlu Gökhan Kılınç, kalp masajı yaparak babasını hayata döndürmeye çalıştı. Sağlık ekipleri tarafından Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kılınç, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

3 KİŞİ GÖZALTINDA
Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken, polis İsmail Kılınç’ı darp ederek ölümüne neden olan eski gelini Ayşe A. kocası Hasan A. ile eski dünürü Ünal S.’yi gözaltına aldı. 3 kişi polisteki sorgularının ardından Adliyeye sevk edilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...