• Güncelleme: 16:16:25 - 9 Haziran 2023
  • Yayınlama: 16:09:55 - 9 Haziran 2023

Denizli’de bir haber sitesinin köşe yazarı tarafından kaleme alınan yazıda, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın TBMM Başkanvekilliği görevine atanması nedeniyle CHP’nin iki ağır topu Adnan Keskin’in ve Belediye Eski Başkanlarından Ali Marım tarafından aranarak tebrik edilirken söyledikleri ileri sürülen cümlelerin, gerçek dışı ve yalandan ibaret ileri sürüldü.

BİRİ GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞ, DİĞERİ ONUR DUYMUŞ…

Köşe yazarının kaleme aldığı metinde, CHP’nin eski genel sekreterlerinden ve bakanlarından Adnan Keskin’in, TBMM Başkanvekilliği görevine getirilen Gülizar Biçer Karaca’yı arayarak “Seninle çok gurur duydum kızım. Bir Denizlili ve hemşehrim olarak Denizli adına seni kutluyorum. Ve bize bu onuru yaşattığın için sana teşekkür ediyorum” dediği, belediye eski başkanlarından Ali Marım’ın ise ‘duygu seli’ yaşayarak “Çok sevinçliyim, gözyaşlarımı tutamıyorum. Hepimizin gururu oldun” şeklinde konuştuklarını, tırnak içinde özellikle vurgulanınca, muhataplar tarafından tepki gösterildi.

Denizli CHP’nin Duayenleri Keskin ve Marım, Yazılanları Yalanladı…
Denizli CHP’nin 2 Duayeni Keskin ve Marım, Yazılanları Yalanladı… 6
Denizli CHP’nin Duayenleri Keskin ve Marım, Yazılanları Yalanladı…
Denizli CHP’nin Duayenleri Keskin ve Marım, Yazılanları Yalanladı…

KESKİN: GERÇEK DIŞI BU HABERİ YAYINLATANLARLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMEYİ KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM…

adnan keskin tepki

Denizli’nin ve CHP’nin en köklü siyaset adamlarından biri olan Adnan Keskin, tepkisini sosyal medya adresinden net bir şekilde dile getirdi.

Kendisiyle görüştüğümüz Keskin, tebrik telefonunun tuhaf bir şekilde abartıldığını ve buradaki abartının gerçek dışı olduğunu belirterek “Tepkimi sosyal medya adresimden net bir şekilde ortaya koydum” dedi ve paylaşımındaki cümleleri aynı şekilde tekrarladı:

“Sosyal Medyada Bir Kişiye övgüler Söylediğime İlişkin Haber, Gerçek Dışıdır. Son Aylarda Hiçbir Kişi Hakkında Övgü veya Yergi Dokulu Bir Değerlendirmem Olmamıştır. Söz Konusu Haberi Yayınlatanlar Hakkında, Değerlendirmeyi Kamuoyunun Takdirine Bırakıyorum…”

MARIM: BENİM GÖZYAŞIM ÇOK DEĞERLİDİR, NEREDE VE NE ZAMAN AKACAĞINI BİLİR…

Öte yandan, Keskin gibi köşe yazısında söylemediği laflar nedeniyle rencide edildiğini ve gerçek dışı cümlelerin dile getirildiğini belirten Ali Marım ise “Benim gözyaşlarım çok değerlidir. Nerede, ne zaman akacaklarını bilir” diyerek şöyle konuştu:

“Bir köşe yazarının yazdığından öğrendim ki. Ben Sayın Karaca’yı aramışım ve gözyaşı dökmüşüm! Burada yazılan tek doğru şey, aramış olmam. Evet aradım; kendisine başarılar dileğimi ilettim ve tebrik ettim. Bunun dışında her hangi bir konuşma, duygu seli, gözyaşı söz konusu değildir.

Benim merak ettiğim, bu yazılanın yazarın kendi abartması mı, yoksa muhatabın yazara dikte ettirmesi midir? Bunun cevabını da ben değil, muhataplarının ortaya koyması gerekir diye düşünüyorum. Siyasette en tehlikeli hastalık, insanların egolarının esiri olmasıdır.

Bu arada, benimle ilgili yazılan abartılı ‘söylenmemiş’ kelimelerle, Denizli’nin sevilen parti büyüğümüz, genel sekreterimiz ve bakanımız Adnan Keskin’in de aynı seviyesizlikle muhatap olduğunu öğrendim. Aslında her seçim gelip, kendi imkanlarıyla partimizin başarılı olması için çırpınan değerli bir siyaset adamımızın bu şekilde rencide edilmesi, bana ayrı bir üzüntü vermiştir. Yazılanları yalanlıyor, aslı olmadığını tüm kamuoyu ile paylaşıyorum.”

————

ŞİFRE HABER DİYOR Kİ;

Ortada bir köşe yazısı ve bu köşe yazısında tırnak içinde, Gülizar Biçer Karaca’ya söylendiği ileri sürülen kutlama cümleleri ve “biz bunları söylemedik, rahatsızlık duyduk’ diyen CHP’nin iki değerli siyasi kimliği Adnan Keskin ile Ali Marım’ın ‘yalanlaması’ var.

Denizli CHP’nin Duayenleri Keskin ve Marım, Yazılanları Yalanladı…
Denizli CHP’nin 2 Duayeni Keskin ve Marım, Yazılanları Yalanladı… 7

Bu durumda öncelikli muhatap olan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer karaca’nın ortaya çıkarak, bu cümlelerin Keskin ve Marım tarafından kendisine iletilip iletilmediğini açıklamak durumundadır.

Çünkü kamuoyu, özellikle de CHP tabanı yalan söyleyenin Gülizar Biçer Karaca mı, bu lafları etmediklerini söyleyen Keskin ve Marım mı, yoksa köşeyi kaleme alan yazar mı? Merak ediyor…

Şifre Haber olarak sözlü veya yazılı olarak, konuya açıklık getirecek açıklamanızı bekliyoruz Sayın Karaca…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir