• Güncelleme: 22:46:34 - 1 Ekim 2019
  • Yayınlama: 22:46:34 - 1 Ekim 2019

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in merkeze alınmasıyla birlikte, Ağrı Emniyet Müdürü iken Denizli’ye atanan Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, göreve başlamasından 24 saat geçmeden ‘deprem’ denilebilecek atama operasyonuna imza attı.

Şifre Haber’in ilk çıkış haberlerinden biri olan ve 15 Haziran’da kamuoyuna ‘Denizli Emniyeti’nde Büyük Soruşturma’ başlığıyla duyurduğu haberinden sonra, haklarında Emniyet Genel Müdürlüğü müfettişleri tarafından soruşturma açıldığı iddia edilen birçok emniyet müdür yardımcısı ve şube müdürünün, Emniyet Müdürü tarafından ilçelere gönderildiği, bazılarının ise tamamen pasif görevlere çekildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Ö. Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğüne, KOM Müdürü Erhan K. Sarayköy Emniyet Müdürlüğüne, Asayiş Şube Müdürü Alpaslan A. Acıpayam Emniyet Müdürlüğü’ne ve daha birçok amir ve polisin farklı görevlere kaydırıldığı, bu atamalarda  başlatılan soruşturmanın etkili olup olmadığının da, henüz kesinlik kazanmadığı bildirildi.

Şifre Haber’in gündeme taşıdığı haberi izlemeyenler, aşağıdaki linki tıklayarak detaylı olarak haberimizi izleyebilirler…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...