• Güncelleme: 12:42:16 - 15 Ekim 2023
  • Yayınlama: 12:33:13 - 15 Ekim 2023

Denizli’de dün gece meydana gelen trafik kazalarında anne ve oğlu ile bir araç tarafından çarpılan iki genç yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Denizli’nin Acıpayam ilçesine bağlı Yeniköy Kavşağı’nda meydana gelen kazada bir araç kontrolden çıkarak takla attı. Takla atarak şarampole devrilen aracı gören diğer sürücüler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen ekipler Bekir Demirök’ün hayatını kaybettiğini belirlerken araçtaki 3 diğer kişinin de yaralandığını belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Demirök’ün cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken yaralılar ise çevre hastanelere kaldırıldı.

Denizli Güne Kazalarla Uyandı: 4 Ölü 3 Yaralı…
Denizli’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hastaneye kaldırılan yaşlı kadın hayatını kaybetti. Oğlunun ardından annesinin de hayatını kaybetmesiyle, kazada ölenlerin sayısı ikiye yükseldi.

Hastaneye kaldırılan Kezban Demirok ise yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ayrıca Kezban Demirok’un kaza yerinde ölen Bekir Demirok’un da annesi olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden anne ve oğlunun bugün son yolculuklarına birlikte uğurlanacakları ifade edildi. Kazayla ilgili ekiplerce soruşturma devam ediyor.

2 GENCE ÇARPAN ARAÇ OLAY YERİNDEN KAÇTI…

Denizli’de yabancı plakalı lüks bir otomobil 2 gence çarparak olay yerinden kaçtı. Kaçan araç sürücüsüyle birlikte park halinde ekiplerce yakalanırken çarpılan 2 genç ise kaza yerinde hayatını kaybetti.

Denizli’de Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi Barbaros Bulvarı üzerinde F.A. idaresindeki yabancı plakalı lüks bir otomobil biri kadın 2 gence çarparak sürükledi. 2 genci yaklaşık 100 metre sürükleyen araç, hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Denizli Güne Kazalarla Uyandı: 4 Ölü 3 Yaralı…
Denizli’de yabancı plakalı lüks bir otomobil 2 gence çarparak olay yerinden kaçtı. Kaçan araç sürücüsüyle birlikte park halinde ekiplerce yakalanırken çarpılan 2 genç ise kaza yerinde hayatını kaybetti.

İhbar sonrası bölgeye gelen ekipler İ. G. D. (17) ve kimliği henüz belirlenemeyen erkek şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından 2 gencin cenazesi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan araç ise 4125 Sokak üzerinde park halinde alınırken araç sürücüsü de ekiplerce gözaltına alındı. Kazayla ilgili ekiplerce soruşturma başlatıldı.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir