• Güncelleme: 20:40:23 - 23 Ekim 2023
  • Yayınlama: 17:37:27 - 23 Ekim 2023

Denizli de 12 yıldan bu yana il merkezi ilçeler ve çevre illerde fotoğrafa dair çalışmalar yapan sergiler açan, fotoğraf eğitimleri ve gezileri, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren LAFOT /Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun 2023 yılı sergisi  ‘MAVİ’ temalı olarak açıldı.

Topluluk üyesi 31 fotoğrafçının 65 eserinden oluşan sergi 20 Ekim 2023 akşamı Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ali Değirmencinin ve  sanatseverlerin katılımıyla Turan Bahadır sergi salonunda açıldı.

Denizli LAFOT/Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun ‘Mavi’ Temalı Sergisi Açıldı…
Denizli LAFOT/Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun ‘Mavi’ Temalı Sergisi Açıldı…

Geçtiğimiz Şubat ayında açılması planlanan serginin, ülkemizde yaşanılan deprem felaketi nedeniyle bu ay gerçekleşebildiğini belirten LAFOT /Laodikya Fotoğraf Topluluğu sorumlusu Zeki Akakça, şu açıklamalarda bulundu:

“Adına “MAVİ” dediğimiz bu sergide Denizli başta olmak üzere ege bölgesi ülkemiz geneli ve yurt dışından fotoğraflar yer almaktadır.  Sergimiz 26 Ekim 2023 Perşembe akşamına kadar açık kalacaktır.

LAFOT/Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun ‘”Mavi’ Temalı Sergisi Açıldı…
.

Fotoğraf özelinde sanata ilgisi olanların, yaşadığımız onca olumsuzluğu kısa süreli de olsa unutup yaşamın renklerine sarılmaları hedeflenen sergiye herkesi bekliyoruz.”

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir