• Güncelleme: 16:11:34 - 23 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 15:06:52 - 23 Mayıs 2023

Liberal Demokrat Parti’nin Eski Genel Başkanı Cem Toker’in, 600 bini aşkın takipçisi olan sosyal medya hesabından, AK Parti Denizli 2. Sıra Adayı olarak yeniden seçilerek Meclis’e giren Şahin Tin’le ilgili yaptığı paylaşım 1 milyon 300 bini aşan görüntüleme alırken, hem büyük destek gördü hem de tepki aldı.

İlk tepki gösteren siyasi ise CHP Milletvekili Sema Silkin Ün oldu. Ün, attığı tweette “Millet İttifakını birinci yapan Denizli halkının siyasi tercihine ancak saygı duyabilirsiniz, ünlem fazla ve gereksiz olmuş” dedi.

NEYDİ O PAYLAŞIM?

AK Parti’den Denizli Milletvekili olarak geçmiş dönemde TBMM’de yer alan “Kuru ekmek yiyorlarsa, aç değiller” sözüyle Türkiye gündemine oturan ve son seçimlerde de AK Parti Denizli 2. Sıra Milletvekili olarak yeniden Meclis’e giren Şahin Tin’in fotoğrafını paylaşan Toker “ Bu adamı “vekilimiz olmaya devam et” diye seçip, meclise AKP milletvekili olarak tekrar gönderen Denizli halkının ben var ya, demokrasi anlayışını ve iradesini en derin duygularımla kalpten kutlayayım!!!!!” büyük yankı uyandırdı.

SAHIN TIN PAYLASIM SON
Denizli Milletvekili Şahin Tin’le İlgili Paylaşım Rekora Gidiyor…

MİLYONU AŞKIN GÖRÜNTÜLEME, BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ…

Yarım milyonu aşkın takipçi kitlesine sahip olan sosyal medya hesabından, Milletvekili Tin’le ilgili yaptığı paylaşımı 1,3 Mn Görüntülenme- 2.816 Retweet- 81 Alıntı- 15,1 B Beğeni 135 Yer işareti etkileşimi alan Liberal Demokrat Parti’nin Eski Genel Başkanı Cem Toker, destekleyen ve tepki gösterenlere de cevap vermeyi ihmal etmedi.

TİN NEDEN GÜNDEM OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay’ın Meclis kürsüsünden “Millet aç, midesine kuru ekmek dışında bir şey girmiyor” demiş, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in ise “O zaman aç değiller” diye laf atması, tartışmalara neden olmuştu; bu tartışma Türkiye gündemine taşınmıştı.

Denizli Milletvekili Şahin Tin’le İlgili Paylaşım Rekora Gidiyor…

DENİZLİ’YE HAKSIZLIK YAPMAYIN, SAYIN TOKER!..

Öte yandan, Cem Toker’in paylaşımının altına yorum yapan birçok Denizlili “Denizli halkı değil, Denizli AK Parti taraftarları olarak değiştirin. Çünkü Denizli halkının çoğunluğu Millet İttifakı’ndan yana tavır sergilemiş, 7 milletvekilliğinin 4’ünü Millet İttifakı almış, başkanlık tercihinde de Kılıçdaroğlu’ndan yana tercihini kullanmıştır. Genelleme yapmanız yanlıştır. Bu nedenle de ‘Denizli Halkı’ sözünüzü geri alın Sayın Toker…” diye tepki gösterdi.

SADECE TİN OLSA NEYSE!..

Diğer taraftan içlerinde AK Partililerin de olduğu görülen birçok Denizlili yorumcu ise bu tür gafları sadece Milletvekili Şahin Tin’in değil, hatta daha fazlasını 1. sıradan yeniden meclise giren Cahit Özkan’ın ‘Japon yeni değerlendirmesi’ Birleşik Arap Emirlikleri bize teslim oldu’ çıkışları,  3. sıra adayı olarak yeniden seçilen Nilgün Ök’ün ‘ 20 yıl önce araba var mıydı?’ şeklindeki söylemlerini, Şifre Haber’in de haber linklerini paylaşarak geçmişi hatırlattıkları görüldü.

BİZ BİLE ANLAYAMADIK…

Yapılan yorumların içerisinde, en dikkat çekenlerden biri ise, ‘Diriliş’ rumuzlu Denizlili AK Partili seçmeninin söyledikleri oldu.

“REİS bu 3 defolu eski MV’ni tekrardan, hem de ilk 3 sıraya konmasına neden göz yumdu, biz bile anlayamadık. Siz anladınız mı?” diye soran  ‘Diriliş’ rumuzlu sosyal medya kullanıcısı, paylaşımına Şifre Haber’in ‘Vekil eliyle sahtecilik’ başlıklı haberinin linkini de eklemeyi ihmal etmedi.

SEMA SİLKİN ÜN: ÜNLEM FAZLA VE GEREKSİZ OLMUŞ…

Öte yandan, Cem Toker’in tweetine ilk tepki gösteren siyasi ise, CHP Denizli listesinden 3 sıra adayı olarak milletvekili seçilen Sema Silkin Ün oldu.

sema silkin un tweet

Toker’in tweetine 30 dakika sonra karşılık veren CHP Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, paylaşımında tepkisini şu şekilde dile getirdi:

“Bizlerin sahada kaşıkla topladığını kepçeyle geri boşaltmak kimsenin haddi de değil hakkı da. Millet İttifakını birinci yapan Denizli halkının siyasi tercihine ancak saygı duyabilirsiniz, ünlem fazla ve gereksiz olmuş.”

İçindekiler

AK PARTİ DENİZLİ’NİN YENİDEN SEÇİLEN 3 MİLLETVEKİLİ CAHİT ÖZKAN, ŞAHİN TİN VE NİLGÜN ÖK’LE İLGİLİ MERAK EDİLEN HABERLERİ, AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir