• Güncelleme: 12:31:34 - 26 Nisan 2024
  • Yayınlama: 12:25:51 - 26 Nisan 2024

Denizli Otizm Derneği 10. yaşını bugüne kadar kendisine destek veren gönüllüleri ve üyeleriyle birlikte kutladı.

Kurulduktan bugüne pek çok ilk gerçekleştirdiklerini belirten Denizli Otizm Derneği Başkanı Burcu Bilik, bu süreçte, otizmli çocuklar ve ailelerinin yararına 14 proje yürüttüklerini, Denizli’nin yanı sıra 7 ülkede ve 31 şehirde faaliyetlere katıldıklarını belirtti.

Denizli Otizm Derneği, 10. Yaşını Kutladı...
.

İnogarden’da yapılan 10. yıl gecesinde bugüne kadar derneğe destek veren kurumlara ve kişilere otizmli Aras’ın yaptığı resim ile otistik çocuk annesi ve aktivist Av. Sedef Erken’in Kedi Gözü kitabı hediye edildi.

Törende, Merkezfendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi Müdürü Neşe Karpuz, Baro Genel Sekreteri İbrahim Okkaya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Gamze Özen Çapur, Rotaract Kulübü Başkanı Ece Tuğrul, Holly Stone Genel Müdürü Batuhan Başoğlu, Elim Sende’den Züleyha Soylu, Muzi Atar, ArtSunay’dan Sunay Kalınkara, İbrahim Güler Fotoğrafçılık İbrahim Güler, Süslü Safinaz’dan Aysu Kumral ve bireysel destekçilerimiz Nilüfer Bayrak ve Hamdi Özdemir’e derneğe sunduğu katkılar için teşekkür edildi.

Denizli Otizm Derneği, 10. Yaşını Kutladı...
Otizm Derneği, 10. Yaşını Kutladı…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir