• Güncelleme: 16:19:07 - 4 Ekim 2023
  • Yayınlama: 12:51:54 - 4 Ekim 2023

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, DSO Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu ve beraberindeki Heyet, İSO 500 listesinde İlk 500’de yer alan firmalarımızdan olan Kar-Demir Çelik A.Ş.’nin İzmir Aliağa’daki tesislerine inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

Heyette DSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Mehmet Serter, Osman Uğurlu, DESİAD Başkanı ve DSO Meclis Üyesi Nuri Turgut, DSO Meclis Üyeleri; İsmail Ayvaz, M. Orhan Ödemiş, Tolga Varlıker, Metin Okan, DSO 14. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Cenk Yastı ve DSO Genel Sekreteri Zeren Gerelioğlu yer aldı.

kardemir 1
Denizli Sanayi Odası Heyetinden Kar-Demir'e Tebrik ve İnceleme Ziyareti... 5

Gerçekleştirilen ziyarette, Sanayi Odası Heyeti ve Kar-Demir firması Heyeti arasında, güncel ekonomik durumlar, ihracat – ithalat hacimleri, bölge sanayisinin genel durumu hakkında istişarelerde bulunuldu.

Sanayi Odası Heyeti, toplantının devamında, Kar-Demir Çelik Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı T. Önder Karalp’ten demir-çelik sanayisi, ürün temini ve de firma tesisi çalışma prensipleri hakkında bilgi aldı.

kardemir2
Denizli Sanayi Odası Heyetinden Kar-Demir'e Tebrik ve İnceleme Ziyareti... 6

Heyet daha sonra firma yetkilileri ile tesisleri gezerek üretim sahalarında incelemelerde bulundu.

Başkan Kasapoğlu, yapılan toplantı ve saha incelemelerinin ardından Kar-Demir ailesine başarılarının devamını dileyerek teşekkürlerini sundu.

Denizli Sanayi Odası Heyetinden Kar-Demir'e Tebrik ve İnceleme Ziyareti...
Denizli Sanayi Odası Heyetinden Kar-Demir’e Tebrik ve İnceleme Ziyareti…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir