• Güncelleme: 13:59:37 - 25 Mart 2022
  • Yayınlama: 13:07:01 - 25 Mart 2022

Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek ve Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Çakır, Barış Sezgin ve Elif Türkay, Denizli Uğur Okulları’nı ziyaret ettiler, 2 gün boyunca düzenlenen eğitim seminerleri, sohbet toplantılarına katıldılar, öğrenci ve öğretmenlerle birlikte kaliteli saatler geçirdiler.

Denizli Uğur Okulları Kurucuları Ersin Köse, Yılmaz Demir ile okul- kurs müdürleri, idareciler öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek ve Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Çakır, Barış Sezgin ve Elif Türkay eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

BARIŞ SEZGİN SEMİNER VERDİ…

WhatsApp Image 2022 03 24 at 21.55.43

Ziyaret sırasında, Uğur Okulları Genel Müdür Yardımcısı Barış Sezgin’in sunumuyla “Etkili Eğitimcinin 7 Özelliği” konulu seminer verildi.

Öğretmenlerin, öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği seminerde konuşan Sezgin, etkili bir öğretmenin eğitim sürecinde öğrencileri ile nasıl bir iletişim kurması gerektiği, onları başarıya nasıl güdüleyebileceği, her bir öğrencinin biricik ve özel olduğu, öğrencinin akademik süreçlerine öğretmenin etkisinin artırılması gibi öğretmenin mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunacak çok değerli bilgiler aktardı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir