• Güncelleme: 00:15:23 - 14 Kasım 2023
  • Yayınlama: 16:58:05 - 13 Kasım 2023

Denizli’de kendisini aldattığından şüphelendiği karısını takip eden koca, çocuklarının gözü önünde karısı ve erkek arkadaşına pompalı tüfekle ateş etti. Kadını ağır yaralayıp, arkadaşını öldürdükten sonra intihar eden kocanın çocuklarına mahalleli sahip çıktı. Olaydan bir kaç saat sonra ise 2 çocuk annesi kadın da yaşamını yitirdi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Atalar Mahallesi 1344 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Özlem Ülker’i takip eden koca Emin Ülker (40), Yusuf Cavlak (35) ile buluştuğunu görünce çılgına döndü.

Denizli'de Aldatıldığını Düşünen Koca Dehşet Saçtı...
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde eşi ve erkek arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdıran şahıs, 2 sokak ileride intihar etti. 2 erkek olay yerinde, ağır yaralanan kadın ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İki çocuğuyla birlikte yolda yürüyen eşi ve erkek arkadaşını bir süre daha takip eden koca, evlerine 10 metre kala elimdeki pompalı tüfekle ortaya çıktı. Eşine “Sen benim namusuma göz mü diktin” diye bağıran Emin Ülker, eşinin “Yapma, etme” çığları arasında defalarca tetiğe bastı.

Çocuklarının gözü önünde kurşunların hedefi olan kadın göğsünden ağır yaralanırken, Yusuf Cavlak ise olay yerine hayatını kaybetti.

UCLU
Denizli'de Aldatıldığını Düşünen Koca Dehşet Saçtı... 5

Ölmeden önce not bıraktı…
Olayın ardından bölgeden uzaklaşan koca Emin Ülker, 2 sokak ileride aynı silahla intihar etti. Emin Ülker’in ölümünden saniyeler önce sosyal medyadan “Ölümümden Yusuf Cevlek ve eşim Özlem Ülker sorumludur. Hakkım varsa herkese helal olsun. Eşim ve Yusuf Cevlek hariç” şeklinde not bıraktığı ortaya çıktı.

Ağır yaralanan Özlem Ülker, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm çabalarına rağmen 2 çocuk annesi genç kadında yaşamını yitirdi.

Denizli'de Aldatıldığını Düşünen Koca Dehşet Saçtı... | Şifre Haber - Denizli Haberleri I https://www.sifrehaber.com/denizlide-aldatildigini-dusunen-koca-dehset-sacti/
.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir